Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
31.01.2013. u 12:00

Kajinove uvrede Radinu bile su tema skupštine Talijanske unije koja je tim povodom donijela neobičnu “deklaraciju da u idućem predizbornom vremenu ne komunicira s Damirom Kajinom”

Furio Radin, saborski zastupnik talijanske manjine, izjave Damira Kajina, SDP-ova kandidata za istarskog župana, da je “etnički fašist” i “Mussolini” podigao je ovog tjedna na višu razinu. Kajinove uvrede Radinu bile su tema skupštine Talijanske unije koja je tim povodom donijela neobičnu “deklaraciju da u idućem predizbornom vremenu ne komunicira s Damirom Kajinom”. Deklaracija je posve nepotrebna s obzirom na to da je sam Furio Radin izjavljivao da “Kajin ne zna ni dvije riječi talijanskog”. I kako će onda komunicirati?

Ministar koji ne želi živjeti u svojoj državi

Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva, svoj je posao u Vladi obavljao samozatajno sve do radnog ručka sa 200 poduzetnika u hotelu Antunović. Ne znamo što je bilo na meniju, ali Vrdoljak je bio odlično raspoložen i poput rasnog centarfora u kratkom nastupu zabio je hat-trick, tri efektna pogotka. Za zagrijavanje je ministar izjavio da nitko normalan ne bi trebao investirati u Hrvatsku, a dok se okupljeni još nisu snašli, prisnažio je svoj istup konstatacijom da u ovoj državi nitko (od nas) ne želi ni živjeti! A kada je ministar izjavio “zahvaljujem vam što nam dajete plaću i što hranite svoje djelatnike”, ne čudi što se dvoranom prolomio oduševljeni pljesak. Zvijezda je rođena.

Mudriniću se zavrtjelo od vožnje u kružnom toku

Ivica Mudrinić, predsjednik HUP-a, ima neobično viđenje stanja u zemlji. – Kao da smo krenuli autocestom, a završili u kružnom toku – precizira Mudrinić. Bilo bi dobro da se vrtimo u krug, ali nažalost, mi smo ipak na nizbrdici.

Nazovi MUP radi pogrešnih podataka

Antonija Kolarić, nezaposlena Zagrepčanka, najnovija je žrtva državnog šlamperaja. Antoniji je HT s računa ovršio 239 kuna na ime “duga” i naknade Fini koja provodi ovrhu, a prijeti joj skidanje još 778 kuna, piše Novi list. Nevolja je u tome što Antonija Kolarić nikad nije bila pretplatnica HT-a, a HT je od MUP-a dobio pogrešne podatke i ovršio račun pogrešne Antonije Kolarić. U Hrvatskoj živi 8000 Antonija Kolarić i nakon ovoga – sve moraju strahovati.

Komentara 2

VE
vero
12:36 31.01.2013.

Bravo, treba tom sinu Kainu pokazati gdje mu je mjesto.

CV
crna vrana
20:58 31.01.2013.

Čuvajte se Furio da vas Damir nakon ovog ne gurne u neku fojbu. U njegovom mentalnom sklopu i obiteljskom backgroundu su i te komunikacijske opcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?