Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.04.2012. u 12:00

Predsjednica HDZ-a pohvalila se mailom koji joj je poslao student prava Domagoj Mateković

Jadranka Kosor, predsjednica HDZ-a, pohvalila se mailom koji joj je poslao student prava Domagoj Mateković izražavajući joj svoje simpatije. Uz malo sreće, pred studentom je karijera.

Izvozit ćemo fotografije obnovljenih fasada
Slobodan Uzelac, redovni profesor Sveučilišta u Zagrebu, prema vlastitom iskazu uvijek se osjećao kao "zadnji potpredsjednik" u Vladi Jadranke Kosor. To ga nije spriječilo da se osvrne na rad prvog potpredsjednika Milanovićeve Vlade, Radimira Čačića i njegov epohalni projekt bojanja fasada. "Što će onda na koncu izvoziti Hrvatska" - pita se Uzelac i odmah odgovara - "fotografije obnovljenih fasada". Doista je prava šteta što su prekinuti svi ti izvozni poslovi koje je u svom mandatu pokrenuo Uzelac.

Od opomene pred otkaz do direktorske fotelje
Krešimir Kučko, budući šef Uprave Croatia Airlinesa, zamalo je nedavno dobio otkaz. Uprava CA uručila mu je u siječnju opomenu pred otkaz zbog incidenta koji je izazvao na letu kad je psovao voditelja kabinske posade. Prije toga urlao je na zaposlenicu amsterdamske zračne luke, ali sve je to zanemarivo pred činjenicom da je riječ o nekadašnjem susjedu i obiteljskom prijatelju obitelji Milanović, piše Nacional. Na njih nije urlao.

Mediteran kakav je nekad bio - bez javne rasvjete
Veljko Ostojić, ministar turizma, toliko vrijedno smišlja kako privući goste u Hrvatsku da mu je promaklo kako su obogatili turističku ponudu u Podgori. Tamo su već deset dana bez javne rasvjete jer im je HEP isključio struju zbog neplaćenih računa. Direktor hotela Aurora Tvrtko Grizelj nije se dao smesti sitnicom da je grad navečer u mraku pa je 250 hotelskih gostiju dobilo ručne svjetiljke kako bi uvečer mogli izaći iz hotela u šetnju po mjestu. Nema sumnje da će 250 austrijskih gostiju proširiti priču o romantičnom odmoru u mraku, a sve pod sloganom - Mediteran kakav je nekad bio - dok nije uvedena javna rasvjeta.

 

Komentara 19

OG
Oger
13:45 04.04.2012.

04.04.2012. u 12:28h Boris je napisao/la: A sta znas. Mozda decko nema bake.

BM
Boris Markovic
13:54 04.04.2012.

@Oger: Ti si sigurno mladji covek kada to kazes. Za mene je Jadranka Kosor zena u odlicnim godinama.

BM
Boris Markovic
12:28 04.04.2012.

Ja licno mislim da je Jadranka Kosor prilicno atraktivna zena i mogu da razumem studenta kome se ona svidja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?