Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djevojke, oprez!

Zvijezda vrijedna 60 milijuna eura stigla na Hvar, valjda se neće sramotiti kao neki dan

James Maddison
Foto: https://www.instagram.com/madders/
09.08.2020.
u 17:20

Maddison se navodno sprema potpisati ugovor vrijedan preko osam stotina tisuća kuna tjedno!

James Maddison, veznjak engleske nogometne reprezentacije i Leicester Cityja, 23-godišnji mladić čija se tržišna vrijednost procjenjuje na šezdesetak milijuna eura, doputovao je u nedjelju u Hrvatsku i time se pohvalio na svom profilu na Instagramu.

Maddison je potvrdio da boravi na Hvaru i da uživa u lokalnim delicijama, no nije otkrio nalazi li se i dalje društvu kolega Dele Allija i Jacka Grealisha uz koje je do prije neki dan partijao na Ibizi.

Tom se prigodom Maddison i propisno osramotio jer je pripit pokušao silom poljubiti neimenovanu ljepoticu, što su odmah primijetili i britanski tabloidi budući da je i tu snimku objavio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling Fantastic 🍊

A post shared by James Maddison (@madders) on

- A ne, ovo neće završiti u tvojim pričama na Instagramu - kazala mu je ta djevojka dok ga je odgurivala od sebe, što je Maddisona nagnalo da bolan poraz čim prije ukloni od očiju radoznalih.

Na njegovu žalost, snimka je ipak dospjela do javnosti, pa se na nekoliko dana primirio.

Podsjetimo, Leicester City ostao je bez plasmana u Ligu prvaka u posljednjem kolu nakon što je poražen od Manchester Uniteda, što je Maddisonu i njegovim suigračima iz džepova izbilo lijepe premije.

Ipak, Daily Mail u nedjelju donosi da se s klubom sprema potpisati novi ugovor, i to vrijedan preko osam stotina tisuća kuna tjedno! (naravno, govorimo o bruto iznosu)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije