Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon sporne odluke

Zvijezda Reala urlala na suigrača: 'Lud je, lud je!'

Foto: reuters
1/7
18.04.2022.
u 10:06

“Vinicius mi je rekao da nije igrao rukom. Ne znam kako je sudac mogao poništiti taj gol”, poručio je trener Reala Carlo Ancelotti

Nogometaši Real Madrida napravili su veliki korak ka španjolskoj tituli nakon što su u gostima u 32. kolu Primere velikim preokretom svladali Sevillu s 3-2., a jedna od spornih situacija s derbija bila je u 76. minuti kada je Viniciusu Junioru poništen gol zbog igranja rukom nakon intervencije VAR-a.

To se Madriđanima nikako nije svidjelo, a pogotovo samom Viniciusu koji je 'poludio'. 

“Prsa, prsa”, pokušavao je uvjeriti suca. Nakon što nije uspio, požalio se i suigraču Toniju Kroosu

"Lud je, lud je!”

“Vinicius mi je rekao da nije igrao rukom. Ne znam kako je sudac mogao poništiti taj gol”, poručio je trener Reala Carlo Ancelotti.

Domaći su poveli su u 21. minuti golom Ivana Rakitića iz slobodnog udarca s 16 metara, kada se razmaknuo živi zid Reala, a lopta prošla kroz njega i prevarila Courtoisa. Rakitiću je to bio sedmi gol u ove sezone, a samo četiri minute kasnije Erik Lamela je povećao na 2-0. Real se ipak vratio i preokrenuo, a sve je počelo golom Rodryga u 50. minuti, nastavilo pogotkom Nacha u 83., da bi "joker" ove sezone Karim Benzema zabio u drugoj minuti sudačke nadoknade za slavlje Reala. Luka Modrić igrao je do 81. minute, a Rakitić cijelu utakmicu.

Real ima 75 bodova, 15 više od Seville, Barcelone i Atletica, a dokraja je još šest kola.

>> Navijač Hajduka u deliriju:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije