Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U REPREZENTACIJI

Zvijezda Osijeka pozitivna na Covid-19: Zarazio se izvan grada...

Zagrijavanje igrača uoči četvrtfinalnog susreta između Intera i Osijeka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
14.10.2020.
u 12:03

Igrač ima blage simptome bolesti, dakle osjeća se dobro, a bitno je istaknuti kako po povratku u naš grad nije bio ni u kakvom kontaktu sa suigračima i drugim ljudima iz Kluba nego je izravno išao na testiranje...

Veznjak Osijeka Merveil Ndockyt pozitivan je na COVID-19. Iako iz kluba nisu objavili identitet nogometaša to su učinili kongoanski mediji za čiju je reprezentaciju nedavno nastupio.

"Zarazio se tijekom kraćeg boravka izvan Osijeka, odnosno reprezentativne stanke koju je koristio da bi se odazvao pozivu svoga nacionalnog saveza. Igrač ima blage simptome bolesti, dakle osjeća se dobro, a bitno je istaknuti kako po povratku u naš grad nije bio ni u kakvom kontaktu sa suigračima i drugim ljudima iz Kluba nego je izravno išao na testiranje. Sada je u samoizolaciji", priopćeno je iz kluba.

15.08.2020., stadion Gradski vrt, Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 01. kolo, NK Osijek - NK Slaven Belupo. Merveil Ndockyt Photo: Dubravka Petric/PIXSELL
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Početkom tjedna obavljeno je i grupno testiranje onih nogometaša Osijeka koji nisu imali reprezentativne obveze te članova stručnog stožera, a svi su rezultati bili – negativni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije