Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTO

Zvijezda Borussije bori se s tumorom, neprepoznatljiv je nakon kemoterapije

Instagram / Sebastien Haller
30.08.2022.
u 08:40

'Šanse za oporavak su vrlo dobre' rekao je sportski direktor Borussije, Sebastian Kehl.

Sebastien Haller trebao je biti veliko pojačanje dortmundske Borussije ove sezone, no nažalost, neće biti u mogućnosti pomoć crno-žutima u lovu na naslov u Bundesligi. 

28-godišnji napadač iz Obale Bjelokosti bori se sa rakom testisa, otkriven mu je zloćudni tumor te je morao biti podvrgnut operaciji, nakon toga i kemoterapiji. Bivši napadač Ajaxa je potvrdio kako ima tumor te poručio da je spreman boriti se i na kraju pobjediti opaku bolest. 

Nakon toga se dva puta javljao na društvenim mrežama, onda je jedno vrijeme bilo zatišje pa su se svi pitali kako napreduje njegovo ozdravljenje. 

Poznati Sport Bible objavio je njegovu zadnju fotografiju i zaželio mu što raniji oporavak. 

 

 

>> Pogledajte: Elon Musk objavio da kupuje Manchester United no onda je uslijedilo razočaranje za navijače

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije