Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sebastien Haller

Mladi nogometaš kojem je dijagnosticiran rak se javio iz bolnice i porukom ganuo sve

Instagram
22.07.2022.
u 12:42

28-godišnji napadač iz Obale Bjelokosti javio se svojim fanovima preko Instagrama nakon što mu je dijagnosticirana teška bolest.

Sebastien Haller je prije nekoliko dana napustio trening kamp Borussije iz Dortmunda i uputio se na bolničko liječenje. Razlog je tumor na testima, vijest je to koja je šokirala njemačku i svjetsku nogometnu javnost. 

Haller je poručio kako je prva faza liječenja uspješno završena, a svim svojim fanovima je uputio i lijepu poruku preko svog Instagram profila. 

- Dobra večer svima. Htio sam vas obavijestiti da je prvi korak gotov. Hvala svima u klubu, kao i medicinskom timu koji je bio izuzetan prema meni. Veliko hvala svim bolničkim njegovateljima na podršci i ljubaznosti - napisao je bivši igrač Ajaxa i West hama uz fotografiju. 

- Želim vam još jednom od srca zahvaliti na svim divnim primljenim porukama. Jako me dirnulo kad sam vidio ove prekrasne reakcije te se čak osjećam da ih ni ne zaslužujem toliko. Ali znam da će zahvaljujući vama to biti samo još jedna prepreka na putu. Vidimo se uskoro na terenu gdje ćemo slaviti naše sljedeće pobjede -  zaključio je. 

Borussia ga je ovog ljeta dovela na Westfalen za ukupno 31 milijuna eura. 

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije