Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split je ostao bez sportskog direktora Nenada Pralije

Žužulova naricaljka: Neno, zašto me ostavi....

Split (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
26.08.2011.
u 10:02

Gotovo srceparajuće djeluje pismena izjava Splitova predsjednika Slavena Žužula o ostavci sportskog direktora Nenada Pralije. Razočaran je Pralijinim odlaskom, posebno trenutkom koji je izabrao – baš uoči utakmice s Hajdukom. Njih dvojica su se u četvrtak navečer žestoko posvađala i povratka nije bilo.

- Zatečen sam. Mi smo uspješno surađivali. O razlozima ostavke pitajte njega – rekao je Žužul.

A onda je uslijedila naricaljka. Jer, Split je nedavno ostao bez Ivana Katalinića, sada i bez Nenada Pralije, a sve je to djelo Slavena Žužula, koji je u njima dvojici naletio na nešto žešće mine nego što ih ima u svojoj Skladgradnji. Nije klub firma, nogometni klub je živo tkivo, i to bi Žužul morao shvatiti.

- Pred nama je gradski derbi, bitna utakmica za naš klub, tako da nisam imao drugog izbora nego prihvatiti njegovu odluku (!?). Split je veliki klub i mi ćemo se sada još snažnije pripremiti za utakmicu. Molio bih Nenu da se ne ljuti na ovo što ću sada kazati o njegovu potezu... Neno, zašto si pobjegao iz utakmice, a prijatelji smo? Ostavke se ne podnose u ovakvim trenucima, ma koji razlozi bili – reče Žužul.

Prozborio je riječ-dvije i o utakmici s Hajdukom.

- Idemo na pobjedu i nova tri boda, a nakon stanke ćemo razmisliti o budućim potezima – zaključio je Žužul.

A o derbiju s Hajdukom govorili su i Ivica Križanac i Duje Čop. Njih dvojica imaju status osvetnika, obojici je Hajduk san, obojicu Poljud nije želio.

- Postignem li gol, neću ga slaviti, Hajduk je moj klub cijeli život i to ne bilo u redu. Pokušat ću emocije staviti sa strane, ovu utakmicu odigrati kao i svaku drugu – rekao je Čop.

Križanca je zatekla odluka o Pralijinu odlasku.

- Žao mi je, ne samo zbog toga što smo prijatelji, nego i zbog toga što je radio vrhunski posao. Svaki tjedan događa se nešto novo, a to nije dobro za mir u svlačionici. No, idemo mi na utakmicu s Hajdukom, motivirani smo, plaće nam ne kasne, vjerujem da u momčadi zbog svega ovoga neće biti previše turbulencija. Hajduk je favorit, ali mi imamo kvalitetu. Bod nam ništa ne znači, tako je i s njima. Nemamo se čega plašiti, Hajduk nije jači nego lani – kazao je Križanac.

Iz Poljuda dolaze signali o nezadovoljstvu odabirom Brune Marića za suca derbija. A on je na Hajdukovoj crnoj listi.

- To su gluposti, svatko ima pravo na grešku. Marić je dobar sudac, već pet dana se priča o glupostima. Ne treba na njega stavljati toliki presing. Pa, ne igra Dinamo, igraju Hajduk i Split, i tome se treba veseliti. U hrvatskom nogometu ima i lijepih stvari – zaključio je Križanac.

Ključne riječi

Komentara 17

SV
sven222
21:46 26.08.2011.

problem i je sprega slavonski sudaca na čelu sa Širićem i Mamića :..

Avatar Idler 3
Idler 3
10:20 26.08.2011.

Kolko mogu skužit, bez obzira na \"turbulencije\" u Splitu ovi iz Hajduka već unaprijed traže alibi u sucu. Što ti je strah >;-))

OB
-obrisani-
19:13 26.08.2011.

Nemamo se čega plašiti, Hajduk nije jači nego lani – kazao je Križanac. >>>>> Krizanac je u pravu........ Biti ce to dobra utakmica .Siguran sam da ce iskre frcati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije