Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI O RUKOMETAŠICAMA

Zovu je 'ženski Rambo', kapetanica je Hrvatske, a ističe se i frizurama

Katarina Ježić
Foto: Hrvatski rukometni savez
1/9
21.12.2020.
u 10:22

– Volim nositi neobične frizure i sama ih pravim. Moje frizure su moja inspiracija – istaknula je Katarina

Lucija Bešen s 22 godine najmlađa je naša reprezentativka. Dolazi iz sportske obitelji, sestra Gabrijela je također vratarka. – Sestra je branila za Hrvatsku na Europskom prvenstvu 2016. godine. Možda bi i sada bila s nama da je nije zaustavila korona. Bila mi je velika želja da zajedno budemo na jednom velikom natjecanju – istaknula je Lucija koja je u Lokomotivu došla iz Sesveta.

Katarina Ježić, kapetanica reprezentacije, posebna je na ovom prvenstvu, i to po frizurama.

>> Pogledajte kako su rukometašice pozdravile čitatelje Večernjeg lista

Prozvali je “ženski Rambo”

– Volim nositi neobične frizure i sama ih pravim. Moje frizure su moja inspiracija – istaknula je Katarina koju su srpski mediji prozvali “ženski Rambo” jer ima obrijan veći dio glave, jake mišiće od žestokog rada u teretani s utezima, što često objavljuje na svom Instagram profilu.

Dora Krsnik je iz Velike Gorice. Igrala je za Lokomotivu, Zelinu, Podravku, Krim, danas je u francuskom Plan de Cuquesu. Za nju kažu da je “ubojica dječjeg lica”. Specijalnost joj je igra u obrani, ali u zadnje vrijeme igra sve više u napadu, i to na mjestu desnog vanjskog.

Ana Debelić iz Rijeke je došla u Lokomotivu pa je igrala za Podravka Vegetu, da bi se danas skrasila u Rusiji.

– U Rusiji je svaka utakmica na nož, s puno više naboja. Neću igrati u Ligi prvakinja, ali tu je EHF kup – istaknula je igračica Astrahanočke.

Tea Pijević pamtit će ovaj EP po sjajnim hvatanjima “živih” lopti. Kao da na vratima imamo “Spider-girl”.

– Živjela sam kao mala u mjestu Stablina. To je zapravo predgrađe Ploča, kako ja kažem – selo moje malo, ljepše od Pariza. Kod nas je dolje uvijek bitka između mjesta, imamo svoja natjecanja poput maratona lađa i uvijek volimo isticati svoje mjesto – rekla je Tea.

Ćamila Mičijević dobri je duh reprezentacije, najveća zabavljačica. Josipa Mamić kaže da nikad nije imala problema zbog prezimena, a Marijeta Vidak je sretna što se nakon teške ozljede opet vratila u reprezentaciju.

Komentara 11

ZB
Zoki-Bijela
12:04 21.12.2020.

To sto je lesba. Njen izbor a ne vas

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
16:40 21.12.2020.

Lavice su to, a ne kraljice. Svaka cast svima.

DI
Diesel
12:11 21.12.2020.

Bundesliga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije