Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slobodna borba

Zovko: Suzukawa je umuknuo čim je Cro Cop sletio u Japan

'10.03.2012., Arena Zagreb, Zagreb - Borilacki spektakl Cro Cop Final Fight. Mirko Filipovic vs Ray Sefo. Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
'Marko Prpic/PIXSELL'
31.12.2012.
u 07:43

- Na prezentaciji pravila, na koju sam išao ja, jer je Mirko imao neku manju virozu, izgledao je zastrašeno

Na Gloryjevu finalu danas u Saitami nastupa Igor Jurković koji bi iste večeri morao pobijediti četvoricu da osvoji naslov prvaka

\"Zločesti dečko\" Shinichi Suzukawa nije se usudio niti pisnuti na konferenciji za novinare i na službenom vaganju uoči borbe s Mirkom Filipovićem. Uoči današnjeg dvoboja s najjačim Hrvatom (negdje oko 11 sati po hrvatskom vremenu), Bad Boy najavljivao je provokacije, predlagao je čak i borbu golim rukama, no ništa se od toga nije dogodilo.

– Bio je fin kao da je iz Finske – našalio se Mirko u kratkom SMS-u.

– Bio je glasan dok mi nismo sletjeli u Tokio, a onda je naglo zašutio. Mislim da je shvatio s kim ima posla, da Mirku nije dorastao. Na prezentaciji pravila, na koju sam išao ja, jer je Mirko imao neku manju virozu, izgledao je zastrašeno – kazao nam je Cro Copov menadžer Orsat Zovko.

Suzukawa je očito shvatio da bi borba mogla završiti i prije njezina početka pa nije htio izazivati vraga. Bude li Cro Cop pravi, prisilno umirovljenom sumo borcu (zbog posjedovanja marihuane) ne piše se dobro. Jest, on jest snažan, može iz borilišta izgurati kamion, a zna i padati jer se bavi i profesionalnom hrvanjem (namještenim kečerskim borbama), no ključno je pitanje može li primati prave udarce? Što će biti kada Mirko u sumo hramu Ryogoku dospije do njegove brade? Što će dogoditi ako Cro Copu ponovno prođe jedan high-kick?

Svijet slobodne borbe upoznao se s high-kickom Mirka Filipovića prije točno 11 godina, kada je Hrvat imao i 11 kilograma manje (sada ih ima 108). Bilo je to također na priredbi koju, kao i ovu, organizira slavni japanski hrvač Antonio Inoki. Na Staru godinu 2001. Cro Cop se na priredbi Inoki Bom Ba Ye borio sa Yuji Nagatom, borcem koji se dičio nadimkom – Revolucionar. No, njegova \"revolucija\" završila je za samo 20-ak sekundi. Nakon što je Hrvatova lijeva noga odsjela na njegovoj glavi, grogiranom Japancu morali su potom objašnjavati što mu se to dogodilo i zašto je ta borba prekinuta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije