Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESRETAN U MALAGI

Žorić želi u Fener: Novac mi nije bitan, želim raditi s Obradovićem

'14.12.2011., Arena Zagreb, Zagreb - Euroliga, 9. kolo, KK Zagreb CO - Unicaja Malaga. Krunoslav Simon, Luka Zoric. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
Daniel Kasap/PIXSELL
15.07.2013.
u 12:35

- Ambicija me tjera da idem u Fenerbahče, da se borim za Final Four Eurolige i za europski naslov - ističe naš reprezentativac

Hrvatski košarkaški reprezentativac Luka Žorić blizu je prelaska iz Unicaje u Fenerbahče. Iako je prvu ponudu turskog kluba od 650 tisuća eura španjolski klub odbio te zatražio milijun i pol eura, strani mediji kalkuliraju kako će se naći na cifri od milijun eura. Tome u prilog ide i činjenica da je naš centar istaknuo kako ne želi ostati u Malagi jer bi tamo bio nezadovoljan.

- Sve što sam u karijeri napravio napravio sam zahvaljujući svojoj ambiciji. Ambicija me dovela iz Hrvatske u Malagu i sad me tjera iz Malage u Fenerbahče. To je jedan od najjačih klubova na svijetu i bila bi mi čast raditi sa Željkom Obradovićem. Ne radi se uopće o novcu, nego o ambiciji. Želim osvajati titule, boriti se za Final Four Eurolige i za europski naslov - rekao je 28-godišnji Zadranin za Opinion de Malaga.

U Feneru bi se pridružio kolegi iz reprezentacije Bojanu Bogdanoviću. U Unicaji ga je proteklu sezonu vodio Repeša, a u momčadi je bio i njegov bivši suigrač iz KK Zagreba Kruno Simon koji je nedavno potpisao za Lokomotiv Kubanj.

- Bio sam vrlo sretan u Malagi. Zahvala sam za sve što sam tu proživio, navijači su bili sjajni prema meni, klub i predsjednik također. Uvijek sam davao sve za klub, igrao ozlijeđen, borio se više od većine drugih igrača i nije mi bilo žao. No, sada želim otići. Jedan od glavnih razloga koji me vuku u Fener je trener Obradović. Želim raditi s njim i od njega učiti - zaključio je Žorić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije