Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predvodnik momčadi

Žorić: Bit će mi žao kad sve završi, moramo nešto napraviti!

'24.08.2012.,Osijek - Dvorana Gradski vrt.Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo u kosarci  2013. godine u Sloveniji.Hrvatska - Madjarska,Luka Zoric i Adam Hanga Photo:Davor Javorovic/PIXSELL'
Davor Javorovic/PIXSELL
12.09.2013.
u 07:41

- Ovo je daleko najbolja kemija koju smo imali na posljednja tri velika natjecanja i to me jako raduje – kaže Žorić

Hrvatska košarkaška reprezentacije danas igra protiv Finske. A o sljedećem protivniku je govorio i centar Luka Žorić, jedan od energetskih predvodnika ove momčadi.

– Ljudima, kada čuju riječ Finska, košarka baš i nije među prvim asocijacijama, no mi smo ih jako dobro proučili. Već do srijede održali smo nekoliko sastanaka i znamo sve što trebamo znati o suparniku. Kvalitetniji smo i, ako budemo imali pristup i obranu kao dosad, mi bismo trebali dobiti.

A upravo je podređenost zajedništvu najjače oružje ove momčadi.

– Sretniji smo kada napravimo neku dobru stvar u obrani nego kada damo koš, radujemo se jedan za drugoga. Želimo nešto napraviti, tako živimo iz sata u sat i bit će mi žao kada sve ovo završi, kada svatko krene svojim putem.

On i Markota kao da su zaduženi za "muške" prekršaje, one s kojima se šalje poruka "bolje ti je da ovo više ne pokušavaš".

– S Repešom sam proveo jednu sezonu i on me naučio kako se igra prava obrana. Svi vidimo da to donosi rezultat pa se nadam da smo time povukli i ostale igrače – kaže Žora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije