Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz UAE-a

Zoran Mamić raskinuo ugovor s Al Ainom

Zoran Mamić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
29.01.2019.
u 20:55

Mamić je već jednom u sezoni 2016./17. radio u Saudijskoj Arabiji tada je bio trener Al Nassra, a sada se vraća i vjerojatno preuzima njihov najtrofejniji klub

Zoran Mamić više nije trener Al Aina. Hrvatski trener je raskinuo ugovor s momčadi iz Ujedinjenih Arapskim Emirata s kojim prošle sezone osvojio dvostruku krunu i bio je finalst klupskog SP-a.

Nagađa se kako je Mamić dobi ponudu Al-Hilala iz Rijada, vodeće momčadi Saudijske Arabija.

Mamić je već jednom u sezoni 2016./17. radio u Saudijskoj Arabiji tada je bio trener Al Nassra, a sada se vraća i vjerojatno preuzima njihov najtrofejniji klub.

>> Pogledajte video: Ovako se Domagoj Vida odmara od nogometa

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Le-Freak
Le-Freak
21:37 29.01.2019.

To mu sve brat sredio. Varaju ovi Mamici Arape nonstop novim trofejama. Arapi uopce ne primjecuju da su to sve fake trofeji. Treba im to neki nas jovanovicevac objasniti da je to sve mocvara u njih u pustinji i da ce doci cika Jovanovic, Josipovic i Radja da to malo osuse tamo. Flak ce im napisati na arapski hvalospjeve o Prosineckom, da njega uzmu a ne prevaranta Mamica.

IL
ilijan1a
21:17 29.01.2019.

Zorana sve najbolje ti želim

PR
prajdali100
22:16 29.01.2019.

Zorane samo naprijed.Znam da ti je jako teško zbog komentara sargu123 ali moraš to otrpjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije