Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novosti iz Maksimira

Atiemwen ipak ostaje, Dinamo otkazao rumunjskom braniču

Iyayi Believe Atiemwen
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
28.01.2019.
u 15:06

Posljednjih se dana naveliko govorilo da će Nigerijac završiti u Al Ainu.

Iyayi Believe Atiemwen, Nigerijac kojeg je Dinamo tek nedavno doveo za dva milijuna eura iz Gorice, ipak neće na posudbu u Al Ain.

Da je otišao u smjeru momčadi koju trenira Zoran Mamić, maksimirski klub bi navodno na ime te posudbe zaradio 650 tisuća eura i priliku da ga već u lipnju Al Ainu proda za 4.5 milijuna eura.

Dinamo je u međuvremenu u ponedjeljak potvrdio da je sporazumno raskinuo ugovor s Alexandruom Matelom. Još nije poznato gdje će rumunjski branič nastaviti karijeru. U Dinamu je bio od siječnja 2015. godine.

Komentara 1

GI
gismund
15:37 28.01.2019.

super da je atiemwen ostao, predobar je igrač da bi ga dinamo prodao za malu zaradu kao da je bofl roba....ovako će pomoći dinamu i kasnije se prodati za 3-4 x već iznos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije