Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O ZAHTJEVU HAJDUKA

Mamić: Neka glavni sudac bude Torcida, a pomoćnici Brbić i Pavasović

Zoran Mamić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
26.02.2016.
u 13:08

– Što se mene tiče, glavni sudac može biti Torcida, a pomoćnici Brbić i Pavasović. Kako pogledati našim sucima i organizaciji u oči ako ih tako podcjenjujemo? – rekao je Mamić.

Trener Dinama Zoran Mamić uoči nedjeljne utakmice sa Splitom (15:00) osvrnuo se na zahtjev Hajduka da polufinalne utakmice kupa sude strani suci.

– Što se mene tiče, glavni sudac može biti Torcida, a pomoćnici Brbić i Pavasović. Kako pogledati našim sucima i organizaciji u oči ako ih tako podcjenjujemo? Kada vidimo kakve se pogreške događaju u Uefinim natjecanjima ili najjačim europskim ligama, onda mislim da kod nas nema takvih pogrešaka, ali se potenciraju, što nije dobro. Analizirajte pogreške sudaca na račun i u korist prvih pet klubova na ljestvici pa ćete vidjeti da se najviše griješilo u korist onih koji se najviše žale – rekao je Mamić, prenosi stranica Dinama.

Osvrnuo se i na Split.

– Čeka nas protivnik koji nam je, uz Rijeku, nanio jedini poraz ove sezone, a mi želimo nastaviti naš niz pobjeda i dobrih igara. Veselimo se utakmici i vjerujemo da ćemo novom dobrom predstavom nastaviti gdje smo stali protiv Rijeke – rekao je Mamić pa dodao:

– Oni su dobra i čvrsta ekipa koja nas je upravo takvim stilom, čvrstim, dobila ove sezone. Imaju dobre pojedince, brze i neugodne u napadu, odnosno čvrste u zadnjoj liniji i sigurno nam neće biti lagano. Sigurno nas neće napadati iz svih oružja. Stat će čvrsto iza i čekati svoje prilike, ali tako je gotovo na svakoj utakmici. Mi znamo što trebamo raditi i vjerujem da ćemo to pokazati na terenu.

>> Hajduk za utakmice s Dinamom traži strane suce: 'Nemamo povjerenja u sudačku organizaciju'

Komentara 53

DU
Deleted user
13:45 26.02.2016.

Dinamo nema potrebe kupovati suce jer je godinama dimenzija više od Hajduka?A Hajduk sam sebi uništava reputaciju stalnim pljuvanjem protiv sudaca ujedno time opravdavaju svoju nemoć i nekvalitetu,a suci onda po njima još oštrije.Milo za drago !Nema to veze ni sa Dinamom ni sa HNS-om,jer "plave bluze "njih demoliraju bilo kada i bilo gdje,sa sucima ili bez njih,sudili Pavasovć ili Colina,to je svima jasno osim glupanima,a takvih ne nedostaje!Amen!

PO
PowerPoint
13:30 26.02.2016.

Pa to je idealno rješenje. Zašto ne? Pa da vidimo kako onda tovari kmeče na strane suce, da se jednom za sva vremena razotkrije kakva su ti ljudi prijevara.

ZO
zoom
13:49 26.02.2016.

joooj, dajte im strane suce odakle žele, neka sami napišu imena sudaca i što god još žele! a kad ih i nakon toga dinamo razvali, onda brbljo i pavasović neka izvole odmah dati ostavke, bez ikakve daljnje rasprave!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije