Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK IZ UNICAJE

Zoran Dragić platio 770 tisuća eura da 'pobjegne' u NBA

Zoran Dragić
Foto: FIBA
25.09.2014.
u 18:10

Za ovako visoku odštetu Zoran je sam kriv jer je prije dva mjeseca potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa španjolskim euroligašem

Zoran Dragić iznimno je želio igrati sa svojim bratom Goranom u Phoenix Sunsima, ali Unicaja ga nikako nije puštala pa se pozvao na klauzulu u ugovoru po kojoj može otići ako netko plati 770 tisuća eura odštete. Zoran je to platio sam!

Za ovako visoku odštetu Zoran je sam kriv jer je prije dva mjeseca potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa španjolskim euroligašem. Također, Unicaji ovo nije prvi put da igrač sam plaća odštetu. U Sunsima će zarađivati 3,5 milijuna dolara po sezoni, a potpisao je na dvije godine.

Luka Žorić iz svojeg je džepa izvadio sto tisuća eura, čime je dovoljno podebljao ponudu Fenerbahče Ülkera na ukupnih 850 tisuća eura, dovoljno da Unicaja pristane na transfer hrvatskog centra u Istanbul.  

Zanimljivo je i da Phoenix osim Dragića već ima i braću Morris.

>> Braća Dragić razmontirala Srbiju za odlazak na SP

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije