Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenuli treninzi

Zna se datum nastavka španjolske lige, objavili su raspored

Leganes - FC Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
08.05.2020.
u 09:42

La Liga nije komentirala ovu vijest iako je ranije ovog tjedna najavila da razmišlja o ponovnom pokretanju natjecanja negdje u lipnju nakon što klubovi završe protokol od četiri faze

Španjolska nogometna sezone će ponovno početi 20. lipnja nakon što je prekinuta zbog pandemije koronavirusa u ožujku i trebala bi završiti do kraja srpnja, izjavio je trener španjolskog prvoligaša Leganesa Javier Aguirre.

"Sada imamo datum početka za La Ligu, počinjemo 20. lipnja i službeno ćemo je završiti 26. srpnja. Odigrat ćemo 11 kola subotom, nedjeljom, srijedom i četvrtkom", izjavio je Aguirre za meksički website Marca Claro.

"La Liga me upravo službeno obavijestila i vrlo sam sretan jer sada imamo raspored za naš trenažni program". 

La Liga nije komentirala ovu vijest iako je ranije ovog tjedna najavila da razmišlja o ponovnom pokretanju natjecanja negdje u lipnju nakon što klubovi završe protokol od četiri faze.

Španjolski klubovi iz prve dvije lige su proveli obavezno testiranje svojih nogometaša u srijedu i mnogi klubovi, među kojima su vodeća Barcelona i Leganes, 19. na ljestvici, trebali bi u petak početi s treninzima.

Njemačka Bundesliga je u četvrtak najavila da nastavlja prvenstvo 16. svibnja i prva je od pet vodećih europskih nogometnih liga koja će to učiniti.

>> Kako će izgledati život nakon koronavirusa? "Nema više rukovanja, ni sastanaka..."

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
10:43 08.05.2020.

Lijepa vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije