Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se ovome nadao
Povratak na članak

Zlatko Dalić: Ovo mi je najteža noć u životu

"Španjolska je sve radila na vrhunskom nivou, tehnički su bili odlični, imali posjed..."

Komentari 45

DU
Deleted user
08:53 12.09.2018.

Netreba sad praviti dramu zbog jednog poraza. Ovakve stvari se događaju kao onaj kad je Njemačka razbila Brazil sa čak 7:1 na njihovom svjetskom prvenstvu 2014 u daleko važnijoj utakmici nego što je ova naša. Ili ono kad je Holandijaa razbila Srbiju sa čak 6:1 na europskomm prvenstvu 2003! Uostalom šta nas briga šta pišu u zemlji s kojom jedva da graničimo

VL
TR
TrvtkoKomadina01
09:07 12.09.2018.

Najveća stvar je što imamo svoju hrvatsku reprezentaciju. Svijet je čuo za nas kada smo slavili pa i sada kada žalimo. No najviše žali orjunaška i komunjarska gamad što Hrvati imaju svoju reprezentaciju, svoju državu, svoju kulturu, svoj ponos ii što su se odbacili primitivnu zločinačku jugu.

VL
DA
danijelrukavina4
09:14 12.09.2018.

Dečki idemo dalje. To je sport. Ne možeš uvijek pobijediti. Španjolska je jako dobra momčad. Po meni, trebate još šire zahvatiti u potencijal igrača iz prve i druge lige, i pozivati i veći broj igrača. Nitko od vas ne očekuje da sada nakon svjetskog prvenstva osvojite evropsko prvenstvo. Prespavajte i nemojte se opterećivati. Polako gradite ekipu sa novim mladim igračima. I to je to. Sretno svima.

VL
PR
prsutsir
09:37 12.09.2018.

Dobrodošao poraz da se malo spustimo na zemlju i primimo "motike".

VL
BU
Bubalamala
09:28 12.09.2018.

Milan Badelj na šestici a Barišić na lijevom boku bila bi to druga igra,osim toga Jedvaj je izučeni desni bočni kakva je to onda bila zamjena ! Činjenica je da se nekima koji godinama griju klupu zahvalimo i počnemo graditi novu repku sa mladim talentima !

VL
BL
bluesman
09:14 12.09.2018.

Vidi njegovu facu....pa on se smije.... Kako Vas( reprezentaciju) nije sram tako poredstavljati boje jedne zemlje? Jel Vam poznato gospodo koliko ljudi u ovoj zemlji radi za minimalac, pa ipak dolazi na posao i odradjuje ga savjesno bez obzira nana to sto imaju silne minuse na Giro kontu. Kako profesionalci poput Vas koji su toliko placeni mogu odigrati tako nesavjesno?, bez angazmana?, bez vatre ? Kako to da novinari ne postavlaju takva pitanja? Zar se bojimo pozitivne kritike, jer smo mi eto viceprvaci svijeta? Pa kako to da viceprvak svijeta moze sebi dozvoliti ovakav katastrofalan potraz? Tko ce za to odgovarati? Nitko? Ako nitko nece odgovarati, kako je to moguce?

VL
BL
bluesclues
14:02 12.09.2018.

vec sam komentirao da je dalic najveca prijevara hr nogometa - dobio je momcad koju je selektirao cacic, ali momcad koja je bila uzasno motivirana da nesto napravi i stvarno su se bacali na glavu, igrali bi jednako i da sam ja bio na klupi...ali to je proslo, pocele su klubske sezone i svako od njih gleda da se sacuva za svoj klub i konkurekciju koja ih tamo ceka, nema vise motiva sto se vidjelo i jucer, a ova momcad, ako ne odigra iznad svojih mogucnosti, ne moze dobit nikog a nekmoli spanjolsku - k tome, dalicu je sva ona janjetina koje se najeo na silnim docecima udarila u glavu pa se umislio da je stvarno neki trener i poceo s eksperimentima, npr kovacic na krilu, rog na beku?!?...ali cak i uz sve ovo, ovakvo sramocenje se ne moze nicim opravdat, jer su se spanjolci s nasima poigravali ko s amaterima...

VL
VK
vječni krojf
10:25 12.09.2018.

Kakva blamaza,i to ne samo zbog poraza, nego i igre kakvu smo igrali.Spanjolci su se igrali sa nama lakse nego na treningu,sakrili nam loptu nasi je trazili kao muha bez glave.Svaki njihov udarac prema nasem golu 90 % gol,Kalinic see bez veze bacao i zato si je i autogol zabio,Rog Dalicev promasaj na beku kojeg nikada nije igrao.Jedina svjetla tocka Perisic.Modric kao da i nije igrao.Sve u svemu sramotno izdanje nasih,a i publika se zabavljala na racun nasih,zamjenivsi ih bikovima u arenama.

VL
PA
pappmisi
11:13 12.09.2018.

U vreme slavlja sam pisao momcad za Svetsko prvenstvo selektirao je Cacic, i na prvenstvu se sve poklopilo !!! Sada cemo vidjeti kakav je trener Dalic kada treba selektirati novu momcad !!!!???

VL
T0
trener.01
11:44 12.09.2018.

Ne boj se, biće ih još !

VL
BR
brojevi
09:30 12.09.2018.

Kao što jedna lasta ne čini proljeće tako ni ovaj poraz nije mjerilo vrijednosti i mogučnosti naše nacionalne selekcije. Nema te reprezentacije koja nije doživjela teški debakl pa ovaj poraz nije samo naša ekskluziva . Kao što u svakom zlu ima i dobrih stvari tako će i novopridošlim igraći pomoći da uz mentora Dalića preispitaju svoje mogučnosti i izgrade karakterne osobine neophodna za velika dostignuća.

VL
DP
DPDP
10:18 12.09.2018.

naj jače od svega mi je kako je prije utakmice hrvatska stavljena kao favorit . alooo , pa igrali smo sa španjolskom kod njih. pa ne postoji miti jedna repka na svijetu koja bi bila protiv španjolske kod njih doma bila favorit.

VL
LA
Laganese
09:30 12.09.2018.

Ali neko mora Mandzukica od njih nasljediti ako misle zabijat golove. Ja nevidim tu Santinija ili onog drugog da ga mogu zamjeniti. Spic Santinija treba stavit na klupu a u napad ukljucit Perisica, Rebica i Kramarica.

VL
LA
Laganese
09:36 12.09.2018.

A plus toga nesvidja mi se kako nekad brani Kalinic. Subasic je daleko bio bolji od njega. Stabilni je. Kod Kalinica se nikad nezna a i u Hajduku je znao odlicno jedan dan branit a drugi dan skroz lose.

VL
MA
Marsijanac
05:37 13.09.2018.

Pa Rog, kojeg se stalno spominje , je odigrao dobro . Niti jedan pogodak nije pao zbog njega. No mediji ni jednom rijecju ne spominju Pivarica a on je kriv za 4 pogotka. Ustvari , zao mi je decka, nije on za repku.

VL
MA
Marsijanac
05:40 13.09.2018.

Blebecu neki da je Dalic trebao otici poslije SP. On nije imao izbora. Da je napustio repku ,od vecine bi bio optuzen za izdaju igraca i naroda.

VL
MA
Marsijanac
05:42 13.09.2018.

Cijela obrana je bila losa ali su gadno podbacili Rakitic, Brozovic i Kovacic .

VL
JO
josip
17:26 12.09.2018.

igrali smo sa 9 igraca. Pa kud ces sa Plivaricem u Rogom na beku covjece?

VL
Avatar cera
cera
14:38 12.09.2018.

Čekaj da nas Englezi nabiju pa onda da vidiš najgoru noć! Ovih 6 komada će izgledat ko melem hahahaha!

VL
CR
CrniGaro
09:21 12.09.2018.

Hrvatska,Daliću,glavu gore ako ispiješ izlijačit repku od bolesti lakoćemo ,bolji smo itd izliječit ćeš cijelu Hrvatsku sretno .

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.