Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabavan ili bahat?

Zlatan Ibrahimović ovom je šalom ponovno podijelio svijet!

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
26.12.2015.
u 16:34

Ova fora ponovno podijelila javnost. Dok je neki smatraju iznimno smiješnom i domišljatom, drugi tvrde da je i to samo jedan od dokaza njegove bahatosti.

Zlatan Ibrahimović ima milijune i milijune obožavatelja diljem svijet pa je zbog toga pokrenuo i svoju službenu internetsku stranicu. Na adresi zhowtime.com možete pronaći puno toga o popularnom švedskom napadaču, a možete i pogledati sve njegove golove.

Naravno, to je oduševilo brojne nogometne zaljubljenike iz cijelog svijeta, ali mnogi su se začudili kada su shvatili da ne mogu toj stranici pristupiti preko mobitela. Razlog? Ne bi Zlatan bio Zlatan da ne izvede neku foru pa tako oni koji pokušaju preko mobitela doći na njegovu stranicu, dobiju poruku:

Foto: Screenshot/reuters

"Zlatan je prevelik za tvoj mobitel".

Ova fora je, međutim, ponovno podijelila javnost. Dok je neki smatraju iznimno smiješnom i domišljatom, drugi tvrde da je i to samo jedan od dokaza njegove bahatosti.

>>'Ako žele potjerati muslimane iz Francuske, morat ću si odrezati nogu'

>>Krao sam sve što mi je trebalo u životu, pa i bicikl svog trenera

Komentara 39

DU
Deleted user
18:29 26.12.2015.

Zlatan je zlaaaatna reklama. A ovaj dolje pravednik ga zove nula od čovjeka. Zašto? Zato što ga roditelji nisu financirali dok je on samo trkao ili što? Pa pogledajte svoje najbliže, imaju sve pa nula. Ovaj čovjek je uspio između biti kriminalac, lopov ili nabijati loptu. I sad mu još najviše zavide oni koji su misle sve napravili kako treba pa im nedostaje bar 1% zlatanovog uspjeha. Život se ne može isplanirati, to su momenti. Život je borba protiv onih koji žive u budućnosti tj pred TVom ili pred computerom na internetu.

TO
tonimohave
18:13 26.12.2015.

Hrvati prestanite sa mrznjom Bozic je

K0
KONJINA4.0
17:48 26.12.2015.

Ibra je carčina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije