Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO U BOLNICI

Životna drama zvijezde od 80 milijuna eura. Izgubio je 8 kilograma u 20 dana: 'Povraćao sam i krvario'

Coupe de France - Quarter Final - Paris St Germain v OGC Nice
STEPHANIE LECOCQ/REUTERS
19.03.2024.
u 17:49

Ramos je ove sezone upisao 30 nastupa, devet golova i jednu asistenciju, iako su ga željeli mnogi europski velikani, Ramos se odlučio za dolazak na Park prinčeva.

Portugalska nogometna zvijezda Goncalo Ramos u ljeto 2023. pojačao je francuskog velikana PSG i stigao na posudbu iz Benfice. Pariški klub je nakon par mjeseci aktivirao otkupnu klauzulu, koja je s bonusima iznosila velikih 80 milijuna eura, pa su s portugalskim napadačem potpisao ugovor do ljeta 2025.

GALERIJA Hrvatska reprezentacija predstavila je nove dresove

Coupe de France - Quarter Final - Paris St Germain v OGC Nice
1/18

Ramos je ove sezone upisao 30 nastupa, devet golova i jednu asistenciju, iako su ga željeli mnogi europski velikani, Ramos se odlučio za dolazak na Park prinčeva. U prosincu je propustio tri utakmice i u jednoj zaigrao svega jednu minutu, a sada je u razgovoru za portugalski medij Record otkrio kakve je zdravstvene probleme imao na kraju prošle godine.

- Bilo mi je teško u prosincu. Pokupio sam virus koji se pretvorio u infekciju debelog crijeva. Krvario sam i povraćao 20 dana. Nisam mogao jesti i imao sam visoku temperaturu. Završio sam u bolnici četiri-pet puta. Izgubio sam osam kilograma, a upravo sam se tada prilagođavao na Francusku, stoga mi taj problem nije pomogao. Usred sezone morao sam vratiti kilograme, nije bilo lako iznova prolaziti pripreme u siječnju. Imao sam sreće što je bilo manje utakmica, ali bilo je teško vratiti se u ritam nakon što sam izgubio toliko kilograma - ispričao je Ramos i dodao:

VEZANI ČLANCI:

- Nisam trenirao od 10. do 21. prosinca. Za Božić sam otišao u bolnicu i nisam se vratio do 30. prosinca. Onda sam nastavio trenirati.

Srećom, Ramos se uspješno vratio igranju nogometa pa je nakon povratka zabio šest golova u 12 nastupa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije