Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAŽNA VIJEST

Zinedine Zidane vraća se trenerskom poslu i preuzima posrnulog europskog giganta?!

Real Madrid
17.09.2022.
u 13:17

Intenetske stranice Juventusnews24.com, Tuttojuve.com te Juvefc.com pišu da postoji mogućnost dolaska legendarnog Francuza.

Talijanski velikan Juventus mogao bi prema pisanjima portala bliskim klubu, promijeniti trenera, trenutni Max Allegri je navodno na rubu otkaza. 

Uprava kluba ima novog asa u rukavu, šuška se da će na kupu torinskih zebri legendarni Zinedine Zidane! Jedan od najboljih francuskih nogometaša u povijesti jedno vrijeme je igrao u Juventusu, dok je u trenerskoj karijeri vodio samo madridski Real i zabilježio fantastične rezultate. 

Bianconeri su na otvaranju Lige prvaka upisali dva poraza od PSG-a i Benfice dok u Serie A imaju čak četiri remija uz samo dvije pobjede, što je nedovoljno za velike apetite navijača. 

Za Juventus je odigrao 214 utakmica i zabio 31 golova  te je u razmaku od četiri godine osvojio Zlatnu (1998.), srebrnu (2000.) i brončanu (1997.) loptu u izboru France Footballa za najboljeg svjetskog igrača. U kuloarima se spominje i dolazak Thomasa Tuchela iako Allegri još nije službeno bivši trener. 

Standings provided by SofaScore

>> Arijan Ademi danas će protiv Milana na San Siru ostvariti svoj stoti europski nastup za plave

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije