Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI POSAO

Zidane ipak ne postaje izbornik Francuske, preuzima klupu velikana

Hommage des anciens bleus vainqueurs de la coupe du monde 1998 au match amical France - Brésil au Stade de France à Saint-Denis
CYRIL MOREAU / BESTIMAGE
10.06.2022.
u 13:28

On je deklarirani navijač Olympiquea i ljubitelj publike pa je upitno kako bi navijači Marseillea reagirali na njegov trenerski posao u najvećem rivalu, navodi Mundo Deportivo

Prema pisanju španjolskog Mundo Deportiva, francuski stručnjak Zinedine Zidane (49) trebao bi postati trener Paris Saint-Germaina. 

Naime, Mundo prenosi kako je Francuz otputovao u Katar kako bi se susreo s emirom, poglavarom države koja je vlasnik pariškog kluba i definirao završne dogovore oko potpisa.

Iako su pregovori oko Zidaneovog preuzimanja klupe PSG-a počeli još krajem prošle godine, tek sada su ispunjeni svi uvjeti koje je Francuz stavio pred klub. Htio je da zadrže u momčadi Kyliana Mbappea te da mu omoguće potpunu sportsku kontrolu u klubu (menadžerski tip po uzoru na engleske klubove), što je ispunjeno odlaskom sportskog direktora Leonarda.

Jedina zapreka koju Mundo Deportivo navodi je Zidaneov odnos s Marseilleom. On je deklarirani navijač Olympiquea i ljubitelj publike pa je upitno kako bi navijači Marseillea reagirali na njegov trenerski posao u najvećem rivalu. 

Legendarni Zizou ima podršku predsjednika Emmanuela Macronea koji smatra važnim za francuski nogomet da jedan od najboljih igrača u povijesti ostane u domaćem nogometu. Zidane će, preuzme li ovaj posao, postati najplaćeniji trener u povijesti, a ako ne dođe do promjena u posljednji tren Francuz bi se trebao skrasiti u Parizu.

Komentara 1

DU
Deleted user
15:44 10.06.2022.

Jeje to mu je najveci problem u zivotu i sigurno nece potpisati zbog toga haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije