Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNO

Žetva se nastavlja za Hrvate: Čarli na oproštaju osvojio svoj šesti trofej u klubu

UEFA Champions League: Lokomotiv Moscow vs RB Salzburg
SERGEI FADEICHEV/Newscom/PIXSELL
12.05.2021.
u 21:56

Za bivšeg hrvatskog reprezentativca, koji na koncu sezone napušta Lokomotiv, je ovo šesti trofej. Od 2012. kada je stigao u Lokomotiv iz Tottenhama, Ćorluka je osvojio rusko prvenstvo, četiri kupa, te ruski Superkup

Nogometaši moskovskog Lokomotiva pobjednici su ruskog Kupa nakon što su u finalu u Nižnjem Novgorodu pobijedili Krilja Sovetov Samaru sa 3-1.

Golove za moskovski sastav zabili su Francois Kamano (14), Fjodor Smolov (48-11m) i Murilo (84), dok je za Krilju pogodak postigao Vladislav Sarveli (22).

Vedran Ćorluka je igrao za Lokomotiv do 75. minute kada ga je zamijenio Murilo.

Lokomotivu je to rekordni deveti naslov pobjednika Kupa, dok je momčad iz Samare izgubila i svoje drugo finale nakon što je 2004. poražena od Tereka.

Za bivšeg hrvatskog reprezentativca, koji na koncu sezone napušta Lokomotiv, je ovo šesti trofej. Od 2012. kada je stigao u Lokomotiv iz Tottenhama, Ćorluka je osvojio rusko prvenstvo, četiri kupa, te ruski Superkup.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije