Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
klara szalantzy

Žena koja je vozila u trenutku Draženove smrti nestala je iz javnosti. Ovo su njezine zadnje slike

HRT screenshot
14.04.2023.
u 20:12

Košarkaški Mozart poginuo je u prometnoj nesreći nedaleko od njemačkog grada Ingolstadta

Njemačka manekenka Klara Szalantzy već odavno je nestala iz fokusa i ne pojavljuje se u javnosti, a sjedila je za volanom kada je ponajbolji europski košarkaš svih vremena Dražen Petrović preminuo u 29. godini. Podsjetimo, posljednju utakmicu za Hrvatsku Dražen je odigrao protiv Slovenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 1993. godine. Hrvatska reprezentacija vratila se iz Poljske avionom, no Dražen Petrović je na put krenuo automobilom sa svojom tadašnjom djevojkom.

Klara je vozila Golf, a Dražen je spavao na mjestu suvozača .Udarili su u kamion koji im je bio na putu, a Klara ga nije vidjela jer je vidljivost bila vrlo loša loša zbog obilnih padalina. Dražen Petrović je poginuo, a Klara je prošla sa lakšim ozljedama. U automobilu je bila i turska košarkašica Hilal Edebal, koja je sjedila na zadnjem sjedištu, zadobila je teške ozljede, uspjela se donekle oporaviti iako ima velikih problema s pamćenjem. 

Klara se tri godine poslije ogromne tragedije udala za slavnog njemačkog nogometaša Olivera Bierhoffa. S njim je već 27 godina u braku te žive u jednom malom mjestu nedaleko od Munchena

Ono što je zanimljivo za Klaru je da se uopće ne pojavljuje u javnosti posljednjih godina. Jedina informacija o njoj stigla je u Bildu prije pet mjeseci, a glasila je:

- Klara tješi Olivera Bierhoffa poslije njegovog odlaska iz nogometnog saveza Njemačke.

Posljednje fotografije kontroverzne Klare možete pogledati OVDJE, a nekom javnom događaju zadnji put se pojavila 2016. godine u švicarskoj Ženevi

 

 

Komentara 5

LJ
ljudemisi
23:32 14.04.2023.

Dražen je nažalost jedan od velikana kojeg je uništila sponzoruša

ZA
Zagreb2711
08:03 15.04.2023.

Kakve li ljepote od sponzoruse. No cic no guzic

NE
Nemanadimak
11:54 15.04.2023.

Eto pa ti daj curi volan, jos po takvoj kisi! Greska je bila napustiti ekipu i ici sa curom. Steta i neprezaljena greska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije