Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goran Jurić

Želim voditi plave, a zbog Zdravka Mamića sam u sve to i ušao

'02.06.2011., Zagreb - Goran Juric, bivsi vatreni, sada pomocni trener u Lokomotivi.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL'
'Tomislav Miletic/PIXSELL'
04.06.2011.
u 08:09

Nema puno igrača koji imaju u sebi tu žestinu. A kao trener sam još žešći, dodaje Goce

Beogradski komentator Zvonko Mihajlovski jednom je, prenoseći utakmicu Veleža, dok je Predragu Juriću pružana liječnička pomoć, "maestralno" poentirao: "Inače, Predrag Jurić i njegov suigrač Goran Jurić su - rođena braća!" Braća nisu, ali su kao braća, Predrag je u caféu "Versace" među prvima čestitao legendarnom Goci (48) na prvom trenerskom poslu u karijeri. Jurić se, naime, želi vratiti u Dinamo, to je njegova trenerska ambicija, a ulazi tiho, kroz vrata za poslugu, preko Lokomotive. Sljedećih godinu dana asistirat će prvom treneru lokosa Mariju Totu, u međuvremenu steći trenersku diplomu, a onda...

– Želio bih biti Dinamov trener! Kada? Ubrzo, čim ispečem zanat! Ambiciozan sam, željan posla, ali i dovoljno strpljiv. Čekat ću red, idem korak po korak. Lokomotiva je odskočna daska. Radit ću sa znalcem, profesorom Totom, a privlači me rad s mladim igračima. Imam ih što naučiti – kazao je Goran Jurić.

U 48. godini izgleda kao da ima bar 15 manje, fizički spreman kao u igračkim danima, već pet godina je nepušač... Prolazi li još ono vaše "ajmooo!" na koje se Mamić stalno poziva?

– Ha-ha, nema baš puno igrača koji su tako žestoki, što Zdravko tako voli. Ima toga u meni, kako ne...

Cijeli tekst možete pročitati u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 5

GU
Gustavo
14:43 04.06.2011.

Ovaj zna dobro j... m... ko i Mamić pa se slažu, a inače potječu iz istog podneblja.

GA
ganga
16:00 04.06.2011.

Gustavo, daj nabro jmi nekoga uspješnog iz bilo čega iz svog podneblja.

PI
Pijanec
14:15 04.06.2011.

Kad se sjetim, kakva je Goca Juric bio legenda, pa to je neopisivo.... S istim zarom je igrao protiv TŠK Topolovca i protiv Uniteda na Old Traffordu. Njega bih rado vidio na klupi, a ne onog Kurcica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije