Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To bi bio transfer

Želi stopama Olma: Portugalski dragulj spreman odbiti Liverpool zbog Dinama?!

Andre Cardoso
Foto: Screenshot
30.05.2019.
u 22:10

Da bi situacija po Dinamo bila time povoljnija, može ga dovesti bez odštete budući da su u lisabonskom klubu napravili previd i zaboravili mu produžiti ugovor.

Andre Cardoso, ponajbolji izdanak omladinske škole lisabonskog Sportinga, razmišlja o dolasku u Dinamo! Priča ne bi zvučala toliko atraktivno da 18-godišnjeg napadača glavom i bradom ne želi Jürgen Klopp, koji ga prati već dvije godina, prenose 24 sata.

Razgovori s njegovim predstavnicima su već u odmakloj fazi, a mladić navodno vjeruje kako bi preko Dinama, baš poput Danija Olma, mogao ubrzo zaigrati u seniorskoj momčadi i steći dobar glas.

Da bi situacija po Dinamo bila time povoljnija, može ga dovesti bez odštete budući da su u lisabonskom klubu napravili previd i zaboravili mu produžiti ugovor.

Rođen je 16. siječnja 2001. godine, a u Sporting je stigao kao 12-godišnjak iz Nacional Madeire. Dosad je Portugal predstavljao u reprezentaciji do 16 godina.

List Record svojedobno je pisao o tome da ga želi i Bayern.

 

 

 

 

Komentara 3

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:14 30.05.2019.

Dinamo je velikan samo to mnogi još ne znaju ! Nego nešto slabo ide ta izgradnja novog stadiona ?

DU
Deleted user
05:43 31.05.2019.

Kako tooo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije