Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon dobrog početka

Zekić ispao iz kvalifikacija za Ligu prvaka: Čekaju ga pretkola Europa lige

Gorica i Slaven Belupo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
18.07.2023.
u 22:31

Na klupu albanske momčadi je bivši trener Slaven Belupa, Zoran Zekić, došao u lipnju, nakon što je momčad iz Koprivnice doveo do sedmoga mjesta prve hrvatske nogometne lige

Bjeloruski prvak Bate Borisov izbacio je albanskog prvaka Partizani Tirana u prvom pretkolu Lige prvaka. Bjeloruska momčad je na domaćem terenu pobijedila s 2:0 i uz 1:1 iz prvog susreta došla do rezultata 3:1.

Poveli su golom Malkeviča u 71. minuti. Šestjuk je potvrdio pobjedu u 12. minuti sudačke nadoknade i postavio konačnih 2:0 kojim su prošli u sljedeću fazu natjecanja.

VEZANI ČLANCI:

Na klupi albanske momčadi je bivši trener Slaven Belupa, Zoran Zekić. Nakon što je otišao iz Koprivnice postao je trener tiranske momčadi. U HNL-u Belupo je doveo do sedmoga mjesta. Pred albanskom momčadi su kvalifikacije za Europsku ligu.

VIDEO Bjelica o mogućem dolasku hrvatskih igrača u njegov klub: Nadam se da će doći još koji

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije