Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravko Mamić objavio:

Bivša Trumpova žena nova je članica Dinama

Foto: Facebook
14.07.2017.
u 20:26

"Dinamovu zastavicu joj je u ime kluba uručila 21. Miss Universe Hrvatske Shanaelle Petty, a gospođi Trump želim dobrodošlicu u klub navijača najboljeg hrvatskog kluba!", napisao je Mamić.

Ivana Trump, bivša supruga predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, postala je nova članica Dinama. Otkrio je to klupski savjetnik Zdravko Mamić na Facebooku.

"Hrvatski sportaši i sportski klubovi najbolji su promotori Lijepe naše u svijetu, a dokaz tome je i činjenica da je Ivana Trump postala član Dinama. Dinamovu zastavicu joj je u ime kluba uručila 21. Miss Universe Hrvatske Shanaelle Petty, a gospođi Trump želim dobrodošlicu u klub navijača najboljeg hrvatskog kluba!", napisao je Mamić.

Komentara 15

Avatar arba_arba
arba_arba
21:04 14.07.2017.

eli platila clanarinu? i eli automatski i clan bbb?

DU
Deleted user
21:24 14.07.2017.

Stavije na gol!

DU
Deleted user
22:06 14.07.2017.

Ha ha, kao stakor kad se nadje u kutu. Kosulju na pruge uskoro ces obuci na dugi rok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije