Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjetnik Dinama

Zdravko Mamić oglasio se na Facebooku: Ponosan sam!

Zdravko MamiĆ
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
13.07.2017.
u 23:34

"Svim hrvatskim klubovima želim da nastave promovirati Lijepu našu na najbolji mogući način - sportom i zajedništvom, neka im je sretno u daljnjem natjecanju. Bravo Hrvatska"

Lijepe trenutke proživljavaju hvatski nogometni navijači ovoga tjedna. Sve je počelo pobjedom Rijeke protiv TNS-a (2:0), a nastavilo se večeras pobjedama Hajduka i Osijeka.

Te pobjede, ali i ona Širokog Brijega, razveselile su Dinamova savjetnika Zdravka Mamića koji se oglasio na Facebooku i svima čestitao. Prenosimo vam njegovu objavu.

"Večeras sam ponosan. Ponosan sam na NK Rijeka, HNK Hajduk Split i NK Osijek. Čestitam im što su kao predstavnici "male" Hrvatske pobijedili predstavnike Bugarske, Švicarske i Walesa. Ponosan sam na sve nogometne djelatnike i Hrvatski nogometni savez koji su svojim mukotrpnim radom omogućili napredak našeg nogometa velikim koracima na europskoj i svjetskoj pozornici - iako su svakog dana omalovažavani i osporavani. Čestitam i NK Široki Brijeg iz susjedne nam Bosne i Hercegovine na dosadašnjim ostvarenim rezultatima u kvalifikacijama za UEFA Europa League. Svim hrvatskim klubovima želim da nastave promovirati Lijepu našu na najbolji mogući način - sportom i zajedništvom, neka im je sretno u daljnjem natjecanju. Bravo Hrvatska" - napisao je Mamić.

Komentara 43

AL
alf
00:20 14.07.2017.

Sto su antifasisti? Jesu li to oni koji pobise I bacise u rudnike nekoliko stotina tisuca osoba poslije rata. Mislim da njima vise odgovara naziv superfasisti, sramota da ih se naziva ljudima, to je komunisticki drek.

JA
jadrmatic
23:47 13.07.2017.

Antifašisti propuštaju poantu, trebaju se hitno očitovati o tome da je Hajduk bio u partizanima.

IL
ilijan
07:05 14.07.2017.

Pridružujem se čestitkama i sreći zbog uspjeha svih naših klubova. Ja bi dodao da mi nismo mala zemlja mi smo izutetno velika zemlja i slila kad je nogomet i sport općenito u pitanju, sve čestitke i našim tenisačima u Wimbledonn u. Maminjo je to zaboravio. Ajmo Hrvatska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije