Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opći kaos

Zbunjeni sudac: Nokautirao igrača i podijelio četiri isključenja

Ludi sudac
Printscreen Youtube
25.10.2013.
u 13:25

Nakon što su ga počeli vući za dres, sudac se okrenuo i lijevim krošeom nokautirao jednog igrača, a zatim u općem kaosu podijelio tri crvena kartona.

Susret između Al Nasara i Al Alarabija ostat će upamćen u svijetu nogometa.

Naime, sudac ovog susreta tijekom igre dosudio je jedanaesterac za gostujuću momčad. Domaća momčad krenula je sa žestokim protestiranjem okruživši ga.

Međutim, nakon što su ga počeli vući za dres, sudac se okrenuo i lijevim krošeom nokautirao jednog igrača, a zatim u općem kaosu podijelio tri crvena kartona.

Revoltirani takvim razvojem situacije, nakon primljenog gola, nogometaš Al Nasara je s centra, iz sve snage, napucao loptu u suca, a zatim i zaradio izravno isključenje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije