Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKA ILI GANA

Zbog Uefinih pravila Engleska bi mogla ostati bez mladog napadača Arsenala. Još ima drugu opciju

Champions League - Group B - RC Lens v Arsenal
Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS
1/3
20.10.2023.
u 09:10

Poznato je da Chris Hughton, izbornik Gane i bivši igrač Newcastlea i Brightona, želi vidjeti Eddieja Nketiaha u dresu afričke zemlje, a unatoč igračevom prijašnjem odbijanju, čini se da i dalje ne isključuje tu mogućnost

UEFA je u četvrtak objavila da će se na prijavnom popisu za Euro 2024. broj igrača smanjiti s 26 na 23. To je dakako zabrinulo neke igrače i trenere, a napadač Arsenala Eddie Nketiah mogao bi umjesto za Englesku, nastupati za Ganu.

Za reprezentaciju s otoka debitirao je prošloga petka u prijateljskoj utakmici protiv Australije. Međutim, nije bio niti u konkurenciji za nastup protiv Italije. Engleski mediji sada spekuliraju da bi ga to moglo "gurnuti" prema nastupu za Ganu iz koje dolaze njegovi roditelji. Obzirom da još nije odigrao službenu utakmicu za englesku vrstu, još uvijek ima slobodne ruke u ovoj odluci.

VEZANI ČLANCI:

Poznato je i kako bi ga Chris Hughton, izbornik Gane i bivši igrač Newcastlea i Brightona, želio vidjeti u dresu afričke zemlje, a unatoč igračevom prijašnjem odbijanju, čini se da i dalje ne isključuje tu mogućnost. Ove sezone je Nketiah odigrao 11 utakmica i zabio dva gola. Tijekom prošle sezone zabio je devet puta i triput asistirao.

VIDEO Vatreni poraženi od Walesa! Još jedan težak udarac za Hrvatsku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije