Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL U NJEMAČKOJ

Napadač Mainza suspendiran zbog podrške Hamasu

Anwar El Ghazi
Twitter screenshot
17.10.2023.
u 23:24

"Mainz 05 poštuje da postoje različite perspektive o složenom bliskoistočnom sukobu koji traje desetljećima", stoji u priopćenju kluba objavljenom na X, bivšem Twitteru

Napadač Mainza Anwar El Ghazi suspendiran je u utorak od strane njemačkog kluba zbog objave na društvenim mrežama o sukobu Izraela i Hamasa koju je bundesligaški klub smatrao "neprihvatljivom". Nizozemac El Ghazi, koji se pridružio Mainzu u rujnu, u međuvremenu je izbrisao objavu.

Hamasovi borci ubili su 1300 Izraelaca 7. listopada u najsmrtonosnijem napadu palestinskih militanata u povijesti Izraela, dok je Izrael odgovorio intenzivnim zračnim napadima u kojima je ubijeno više od 2800 Palestinaca.

GALERIJA Rat Izraela i Hamasa

Anwar El Ghazi
1/24

"Mainz 05 poštuje da postoje različite perspektive o složenom bliskoistočnom sukobu koji traje desetljećima", stoji u priopćenju kluba objavljenom na X, bivšem Twitteru."Međutim, klub se jasno ograđuje od sadržaja objave jer ne odražava vrijednosti našeg kluba."

VEZANI ČLANCI:

Klub nije naveo više detalja o tome što je El Ghazi napisao u izbrisanoj objavi. Bivši krilni igrač Aston Ville El Ghazi napisao je u zasebnoj objavi na X-u u četvrtak da je "primio neke negativne poruke oko mojih objava na društvenim mrežama".

"Želim jasno reći da se zalažem za mir iznad svega", rekao je 28-godišnjak. Također je pozvao na "više empatije, produbljivanje našeg znanja o povijesti ovog sukoba". Mainz je 17. i pretposljednji u Bundesligi sa samo dva boda nakon sedam kola.

VIDEO Video prikazuje trenutak terorističkog napada u Bruxellesu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije