Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
QUINN SIMMONS

Zbog podrške Trumpu prvaka svijeta izbacili iz svoje ekipe

ENG, UCI Straßenrad WM 2019
Foto: EXPA/PIXSELL
1/2
01.10.2020.
u 16:10

"Nažalost, naš vozač je davao izjave na internetu koje smatramo neugodnim i štetnim za našu momčad, profesionalni biciklizam, njegove navijače i pozitivnu budućnost", obrazložili su

Juniorskog svjetskog biciklističkog prvaka Amerikanca Quinna Simmonsa njegova ekipa Trek-Segafredo suspendirala je zbog postavljanja nepriličnih komentara podrške američkom predsjedniku Donaldu Trumpu na Twitteru.

"Nažalost, naš vozač je davao izjave na internetu koje smatramo neugodnim i štetnim za našu momčad, profesionalni biciklizam, njegove navijače i pozitivnu budućnost za koju se nadamo da će pomoći u stvaranju ovog sporta", obrazloženje je suspenzije ekipe Trek Segafredo.

POL, UCI Europe Tour, Tour de Pologne 2020 08.08.2020, Bukowina Tatrzanska, POL, UCI Europe Tour, Tour de Pologne 2020, 4. Etappe, von Bukovina Resort nach Bukowina Tatrzanska (152.9km), im Bild Podjazd pod Sciane Bukovina, peleton, Edward Dunbar, Quinn Simmons, Podjazd pod Sciane Bukovina, peleton, Edward Dunbar, Quinn Simmons // during stage 4th of the UCI Europe Tour de Pologne cycling race from Bukovina Resort to Bukowina Tatrzanska (152.9km). Bukowina Tatrzanska, Poland on 2020/08/08. EXPA Pictures © 2020, PhotoCredit: EXPA/ Newspix/ Krzysztof Porebski *****ATTENTION - for AUT, SLO, CRO, SRB, BIH, MAZ, TUR, SUI, SWE, ITA only***** EXPA/ Newspix/ Krzysztof Porebski
Foto: EXPA/PIXSELL

Simmons (19) je na Twitteru postavio sporan komentar reagiravši na objavu jedne nizozemske novinarke koja je bila protiv Trumpa, a pritom je objavio komentar koji se može smatrati rasističkim. Dotična novinarka je kasnije obrisala svoju objavu i navela kako se osjeća grozno što je sve rezultiralo suspenzijom talentiranog sportaša.

Simmons je svjetskim juniorskim prvakom postao 2019. godine. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar mladen valentić
mladen valentić
14:58 02.10.2020.

Podrška Donaldu i od mene!

Avatar Joejordan
Joejordan
11:22 02.10.2020.

Baš bi me zanimalo da je podržao bidena bili isto uradili??zamolio bi redakciju da ne brišu komentare koji nikoga ne vrijeđaju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije