Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antonio Franja:
Povratak na članak

Zbog ovoga sam se počeo baviti sportom, nadam se da nam to netko neće uništiti

- Cijela momčad se polako navikava na ovakvu atmosferu jer je ona postala sve češća na našim utakmicama. Presretni smo što imamo ovakvu podršku iza sebe

Komentari 9

KL
kajima.lima.92
00:45 03.12.2014.

Zbog cega kad god vidim da je autor clanka gospodin Delac uvjek pomislim:evo jos jednog komunistickog pamfleta i onda kad procitam clanak u to se i uvjerim. Kako netko ko ima tako jako izrazenu mrznju za sve Hrvatsko i svetoo uopce moze raditi u jednim ozbiljnim novinama (bar sam za vecernji to mislio). Sad cu opet popiti neku zabranu komentiranja samo zato jer sam iskren,a to je vrlina koju gospoda novinari vise nemaju.Sigurno ce i izbrisati post ali samo nek ga brisu,jer nece dugo - samo do izbora a tad cu ih potraziti da im objasnim da jednoumlje nije uvijek najbolji izbor.

VL
VL
????
23:14 02.12.2014.

Sve je to divno i krasno s atmosferom, ali nabijem i BBB i njihovog Mamića (da, oni su ga doveli tu gdje je, to svi zaboravljaju) zbog ovog odvratnog komunističkog imena Dinamo. Grad Zagreb nije zaslužio taj klub šumskih razbojnika i dotepenaca koji su 1945. prvi put vidjeli grad i preko noći pobrisali zagrebačku nogometnu tradiciju. A sad izvolite s minusima, plaćenici s obje strane.

VL
KE
kentie
10:32 03.12.2014.

Polako prijatelu pod uptinikom, polako...NK Dinamo je zagrebačka inistitucija koja je za hrvatsku stvara patila i ginula za cijelo vrijeme SFRJ, ako znaš što to znači...pa elem tako, 3. prosinca 1971. se nakon pobjede nad FK Partizanom liderom I. lige od 4:0 uprizorilo i dogodilo "događanje naroda" koje ti neš doživjeti nikada...a to je da se na mimohodu dinamovih navijača od maksimirskog stadiona Maksimirskom i vlaškom ulicom doslovce povećavala masa ljudi...ljudi su iz svojih stanova i kuća izlazili sa hrvatskim zastavama i pridruživali se tom mimohodu...Trg Bana Jelačića je bio prepun, Trg Kralja Tomislava isto tako, itd. itd....Tita je to istinski preplašilo i prepalo...itd, itd...NK Dinamo hrvatski grb nosi od 1970...za razliku od Ajduka koji to nosi od 1991. i btw. promjenu grba je napravio tek u Australiji (sic)...prema tome, htio ti to ili ne, NK Dinamo je bio uvijek više od igre....to zapameti i zapiši....za razliku do Ajduk koji se dičio i pičio, do 1990. da je bio prvi NK partizanskih odreda i NOV Jugoslavije, i da je kapetan ekipe bio Frane Matošić, jel...al zato je uživao neizmjerne privilegije pa je poljudski stadion izgradila Juga za MIS 1979, jel..

VL
KG
Kult_Grada_Zagreba
08:51 03.12.2014.

Šačica huligana, samo njih treba riješiti i to je to.. za razliku od one hrpetine gospode na maksimiru :p Svi zajedno za protiv mafije, ma gdje bila

VL
JA
jadre
22:04 02.12.2014.

.....Bravo.......momci... ...moj naklon do poda.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.