Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antonio Franja:

Zbog ovoga sam se počeo baviti sportom, nadam se da nam to netko neće uništiti

Futsal Dinamo
Foto: Futsal Dinamo
1/6
02.12.2014.
u 20:59

- Cijela momčad se polako navikava na ovakvu atmosferu jer je ona postala sve češća na našim utakmicama. Presretni smo što imamo ovakvu podršku iza sebe

Nogometaši Futsal Dinama sinoć su slavili protiv Patriota 5:0 i osigurali naslov jesenskog prvaka II. HMNL Sjever. Ono što je zanimljivo u cijeloj priči jest činjenica da je utakmicu s tribina pratilo više od pet tisuća navijača, a atmosfera je bila fenomenalna. BBB-i, a i svi ostali, priredili su pravu feštu.

- Ovo je fantastično. Bio sam prisutan na puno sportskih događaja, ali ništa slično nisam doživio. Drago mi je da su nam nadležne institucije dopustile korištenje ove dvorane i da smo uspjeli napraviti spektakl kakav će se dugo pamtiti. Mišljenja sam kako smo organizacijski sve odradili gotovo savršeno, unatoč izrazito zahtjevnoj utakmici i broju gledatelja koji nije okupio niti jedan sportski događaj u gradu ove jeseni, rekao je predsjednik Futsal Dinama Jura Fabijanić za klupsku stranicu, a nadovezao se i igrač Antonio Franja.

- Zbog ovoga sam se počeo baviti sportom. Fantastična atmosfera i jedino što mi trenutačno prolazi glavom jest da molim Boga da ovo netko ili nešto ne uništi jer ovo je savršenstvo. Toliko sam ponosan i sretan da sam se rodio u ovom gradu, da mogu igrati pred ovakvom publikom koja nas je nosila pjesmom od prve do zadnje minute.

Tomislav Šokota ovakvu je atmosferu već doživio u karijeri, zna kako je igrati ovakve utakmice.

- Cijela momčad se polako navikava na ovakvu atmosferu jer je ona postala sve češća na našim utakmicama. Presretni smo što imamo ovakvu podršku iza sebe, što smo im na najbolji mogući način zahvalili na podršci koju su nam pružali cijelu polusezonu.

>>Pogledajte sjajnu atmosferu BBB-a u Draženovom domu

Komentara 9

KL
kajima.lima.92
00:45 03.12.2014.

Zbog cega kad god vidim da je autor clanka gospodin Delac uvjek pomislim:evo jos jednog komunistickog pamfleta i onda kad procitam clanak u to se i uvjerim. Kako netko ko ima tako jako izrazenu mrznju za sve Hrvatsko i svetoo uopce moze raditi u jednim ozbiljnim novinama (bar sam za vecernji to mislio). Sad cu opet popiti neku zabranu komentiranja samo zato jer sam iskren,a to je vrlina koju gospoda novinari vise nemaju.Sigurno ce i izbrisati post ali samo nek ga brisu,jer nece dugo - samo do izbora a tad cu ih potraziti da im objasnim da jednoumlje nije uvijek najbolji izbor.

VL
????
23:14 02.12.2014.

Sve je to divno i krasno s atmosferom, ali nabijem i BBB i njihovog Mamića (da, oni su ga doveli tu gdje je, to svi zaboravljaju) zbog ovog odvratnog komunističkog imena Dinamo. Grad Zagreb nije zaslužio taj klub šumskih razbojnika i dotepenaca koji su 1945. prvi put vidjeli grad i preko noći pobrisali zagrebačku nogometnu tradiciju. A sad izvolite s minusima, plaćenici s obje strane.

KE
kentie
10:32 03.12.2014.

Polako prijatelu pod uptinikom, polako...NK Dinamo je zagrebačka inistitucija koja je za hrvatsku stvara patila i ginula za cijelo vrijeme SFRJ, ako znaš što to znači...pa elem tako, 3. prosinca 1971. se nakon pobjede nad FK Partizanom liderom I. lige od 4:0 uprizorilo i dogodilo "događanje naroda" koje ti neš doživjeti nikada...a to je da se na mimohodu dinamovih navijača od maksimirskog stadiona Maksimirskom i vlaškom ulicom doslovce povećavala masa ljudi...ljudi su iz svojih stanova i kuća izlazili sa hrvatskim zastavama i pridruživali se tom mimohodu...Trg Bana Jelačića je bio prepun, Trg Kralja Tomislava isto tako, itd. itd....Tita je to istinski preplašilo i prepalo...itd, itd...NK Dinamo hrvatski grb nosi od 1970...za razliku od Ajduka koji to nosi od 1991. i btw. promjenu grba je napravio tek u Australiji (sic)...prema tome, htio ti to ili ne, NK Dinamo je bio uvijek više od igre....to zapameti i zapiši....za razliku do Ajduk koji se dičio i pičio, do 1990. da je bio prvi NK partizanskih odreda i NOV Jugoslavije, i da je kapetan ekipe bio Frane Matošić, jel...al zato je uživao neizmjerne privilegije pa je poljudski stadion izgradila Juga za MIS 1979, jel..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije