Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romeo Jozak

Zbog istine mu prijetili otkazom: Snimke razotkrile svu bijedu nacionalnog stadiona

Romeo Jozak
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
14.09.2019.
u 13:33

Snimke su pokazale da je travnjak Međunarodnog stadiona Jaber samo nekoliko dana uoči kvalifikacijske utakmice protiv Nepala izgledao poput seoske oranice

Hrvatski strateg Romeo Jozak (46) zamalo je prije nekoliko dana smijenjan s mjesta izbornika Kuvajta iz bizarnog razloga.

Bivši sportski direktor Dinama i bivši tehnički direktor HNS-a naljutio je Tehnički odbor kuvajtskoga nogometnog saveza, i to izjavom u kojoj je kazao da njegova momčad trenira na livadi.

– Da, imamo teren za trening, ali to nije teren, to je livada. Znate li što je livada? – upitao je Jozak novinare, a nedugo potom do medija je doprla informacija da je smijenjen.

- Tehnički odbor kuvajtskoga nogometnog saveza predložio je izvršnome odboru da otpusti trenera seniorske nacionalne momčadi Kuvajta. Romeo Jozak i njegov hrvatski pomoćnik otpušteni su na sastanku u četvrtak navečer - rečeno je u priopćenju saveza, ali je već do kraja večeri došlo do obrata jer izvršni odbor nije prihvatio taj prijedlog.

Nažalost onih koji su se naljutili na Jozakovu tvrdnju, televizijska postaja ATV Kuwait objavila je snimku travnjaka Međunarodnoga stadiona Jaber, koji je samo nekoliko dana uoči kvalifikacijske utakmice protiv Nepala izgledao poput seoske oranice (7:0 pobjeda Kuvajta).

Iz tog je razloga dvoboj u zadnji čas premješten na stadion Al Kuwait Sports Club, a ako sada k svemu primimo na znanje da je Jozak naglasio kako je njegova momčad morala trenirati na još goroj podlozi... 

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Starotopoljanin
19:36 14.09.2019.

katastrofa od naftasa da imaju takvu oranicu.teski lovasi a nemaju za travu,o onda jozak kriv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije