Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kalkulacije
Povratak na članak

Vatrenima je bolje biti drugi nego prvi u skupini, evo i zašto

U osminu finala plasirat će se prve dvije reprezentacije i četiri najbolje trećeplasirane momčadi

Komentari 10

MA
Marsijanac
00:37 01.12.2019.

Kakav priglupi komentar VL. Nije ni cudo sto vam tiraza opada svaki dan...

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
00:13 01.12.2019.

Srebro još sjaji a već krećemo u novi boj , boj - za narod svoj 😀

VL
Avatar rubinet
rubinet
23:43 30.11.2019.

Trebamo pobijediti prve dvije utakmice,ili barem imati pobjedu i neriješeno, te u zadnjoj utakmici odabrati što nam odgovara.

VL
DU
Deleted user
23:57 30.11.2019.

Prošlo je nekoliko sati kako smo saznali naše protivnike u grupnom dijelu natjecanja EP slijedeće godine. I već su počele kalkulacije. Kao da smo i u nekoj vrsti predplate ne samo ona mjesta koja vode do medalje. Ostanimo malo realni, s obje noge na zemlji, pa recimo da idemo u natjecanje kao jedna od mnogih nacionalnih vrsta. Tako smo krenuli i na SP u Rusiji. Momčad je tamo nadjačala i samu sebe, preskočila svoju vlastitu sjenu koje se uvijek i te kako bojala. Takvog nešto se ne ponavlja na dva uzastopna velika natjecanja. Neki igrači iz ove nacionalne vrste zadužili su nas zauvijek svojim osvajanjem drugog mjesta na SP. To se niti može, a vjerujem niti hoće zaboraviti. Neka na EP igraju dobar, lijep i lepršav "kockasti nogomet", pokažu srce i htijenje, prenose diljem Europe i svijeta časno ime Hrvatsko - pa ćemo svi zajedno biti sretni. Plasman? Do kuda došli dobro su došli. Kad se vrate kući dobro su došli.

VL
DU
Deleted user
01:28 01.12.2019.

Kako ja vidim onda je najbolje biti treci u skupini jer onda mozda izbegnemo velikane a ima i onda rizik da uopce ne idemo dalje jer samo cetiri od sest treceplasirani idu dalje. Naravno. Ako dobijemo sve tri tekme i kao prvi posle slucajno padnemo protiv njemaca, francuza ili portugalca u osminu finala onda je sto posto sigurno da ce se pljuvati ovdje s komentarima kako je ispadanje viceprvaka svijeta vec u osminu finala veliki neuspjeh. Znaci kako god bude moramo barem igrati finale makar moramo onda dobivati sve velesili zaredom. Zivjeli i budimo vidjeli! :P

VL
VU
Vukefendija
07:38 01.12.2019.

Zašto je bolje biti drugi nego prvi? Zato što Večernji list tako kaže. Jel jasno!

VL
LJ
ljutko
07:37 01.12.2019.

Vi niste normalni, još je 7 mj. europskog prvenstva, a novinar nas plasiral u drugi krug. Česi i vjerojatno srbi isto su jaki

VL
Avatar darkkati
darkkati
07:30 01.12.2019.

samo ponizno i Krunicu u ruke

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.