Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI UGOVOR

Zaprijetili da će Messija ponuditi Realu, pa potpisali ugovor na salveti

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
20.11.2018.
u 09:07

S katalonskim klubom devet je puta osvajao prvenstvo, šest puta uzimao Kup kralja, ima četiri Lige prvaka, pet Zlatnih lopti, a ukupno je zabio 566 golova.

Lionel Messi u Barcelonu je stigao kao 13-godišnjak 2000. godine.

S katalonskim klubom devet je puta osvajao prvenstvo, šest puta uzimao Kup kralja, ima četiri Lige prvaka, pet Zlatnih lopti, a ukupno je zabio 566 golova.

A sve je počelo prije 18 godina kada je Messi potpisao prvi ugovor na salveti.

Tadašnji njegov zastupnik u Španjolskoj Horacio Gaggioli i tehnički tajni Barce Carles Rexach sve su dogovorili, no tadašnji predsjednik kluba Joan Gaspart smatrao je da možda nije pametno potpisati Messija. 

Kada je Gaggioli zaprijetio da će Messija ponuditi Realu, Gaspart je promijenio mišljenje pa su Rexach, Gaggioli te agent Josep Maria Minguella u restoranu sve dogovorili pa ugovor napisali na salveti.

- U Barceloni 14. prosinca 2000. u prisustvu gospode Minguella i Horacija, Carlos Rexach, tehnički direktor Barcelone preuzima odgovornost, iako se neki protive dovođenju Messija, da ćemo se držati dogovorenog ugovora - pisalo je na salveti.

>> Pogledajte i što su vatreni izjavili po povratku iz Engleske

Komentara 2

DU
Deleted user
11:29 20.11.2018.

Ugovor na salveti? Ja sam mislio da to radi samo Ivo.

Avatar poljicanin
poljicanin
23:03 20.11.2018.

Ovaj Majdak piše priče koje su najmanje sto puta napisane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije