Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lov na Barišića

Zaokret u karijeri brončanog vatrenog. Ganja ga Mourinho, želi ga Aston Villa

Rangers v RB Leipzig - UEFA Europa League - Semi Final - Second Leg - Ibrox Stadium
Foto: Andrew Milligan/PRESS ASSOCIATIO
1/3
04.11.2023.
u 08:00

Borna Barišić u pregovore može već u siječanjskom prijelaznom roku, a nije nemoguće da već tada i napusti škotskog velikana za koji je odigrao 215 utakmica te s njim osvojio jedan ligaški naslov i jedan u tamošnjem kupu

Hrvatski bek i osvajač brončane medalje s vatrenima na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. Borna Barišić (30) pred zaokretom je karijere. Izbornik Zlatko Dalić uvrstio ga je tek na pretpoziv za kvalifikacijske susrete za Euro 2024. ovog studenoga pa se Barišić može posvetiti isključivo klubu.

Rangers nije s njim dogovorio produljenje, a on ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora pa mu je budućnost prilično neizvjesna. No, neizvjesno ne znači negativno u ovom slučaju jer na meti je nekoliko velikana. Naime, talijanski mediji javljaju kako je za Barišića zainteresirana talijanska Roma, koju vodi legendarni Jose Mourinho, a želi ga i engleska Aston Villa, na čijoj klupi sjedi Unai Emery.

VEZANI ČLANCI:

Mourinho navodno u njemu vidi rješenje za problematičnu poziciju lijevog beka, dok Emery vidi igrača koji bi mogao donijeti dodatnu kvalitetu njegovu timu. Barišić u pregovore može već u siječanjskom prijelaznom roku, a nije nemoguće da već tada i napusti škotskog velikana za koji je odigrao 215 utakmica te s njim osvojio jedan ligaški naslov i jedan u tamošnjem kupu. Osim toga, bio je i finalist Europa lige u sezoni 2021./22. Dodajmo da se Barišić prema Transfermarktu procjenjuje na 6,5 milijuna eura.

VIDEO Dinamo doznao katastrofalne vijesti oko Petkovića, ovo će zabrinuti i Dalića

Komentara 3

T2
Tomo_20
00:10 05.11.2023.

Puno vise sam ocekivao od njega!!

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
14:01 04.11.2023.

Ako ga i prodaju, najviše će profitirati Rangersi. I to ne novčano.

PA
pajokola1
09:00 04.11.2023.

Sve lošiji u zadnje vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije