Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI S PIĆEM

Šokantna priča slavnog sportaša: 'Bio sam alkoholičar 20 godina i pio svaki dan, ukazao mi se Isus'

Cicinho Instagram
30.10.2023.
u 17:12

Real ga se riješio kad je shvatio da ga alkohol upropaštava. Spas je bila veća ljubav prema supruzi od ljubavi prema piću.

Svojevremeno jedan od najboljih desnih braniča na svijetu, Brazilac Cicinho, priznao je još 2020. godine da je tijekom najboljih dana svoje karijere bio u teškim problemima s alkoholom. Stigao je na Santiago Bernabeu kaoi zamjena za legendarnog Michela Salgada, ali nikada nije opravdao uloženi novac.

- Počeo sam da piti kad sam imao 13-14 godina, tada sam bio u Botafogu. Rekli su mi da je pivo dobro, da je hranjivo. A kad sam počeo piti... Pio sam stvarno puno, a nisam prestao do prije nekoliko godina. Skoro 20 godina sam bio alkoholičar, na 10-12 piva dnevno - ispričao je Cicinho.

GALERIJA Luka Modrić ušao u klub 500, Realov nogomet je vratio u život

1/6

- Kad sam zaradio prvi ozbiljniji novac, potpisom za Atletico Mineiro, onda sam počeo piti sve. I pušiti. Nisam pušio ako nisam pio, a problem je bio u tome što sam pio svaki dan - kaže čovjek koji se riješio svog poroka i igrao do 2017. godine.

- Zbog alkohola sam izgubio i ljubav prema nogometu. Nestalo je ushićenje izlaska na teren, nestala je čarolija. Umjesto nje sve je bila frustracija jer unatoč talentu nisam mogao igrati kako znam. Naravno da nisam. Alkohol i profesionalni nogomet ne mogu zajedno. Igrao sam za Real, bio sam među Galacticosima, a bio sam nesretan! Najgore je bilo onih 5 godina kad sam iz Reala prešao u Romu, od 2007.-2012. 

VEZANI ČLANCI:

Real ga se riješio kad je shvatio da ga alkohol upropaštava. Spas je bila veća ljubav prema supruzi od ljubavi prema piću.

- Sve je promijenila moja Mariana. Ona me spasila. Mariana mi je pomogla mi je da se ostavim boce i trošiti novac uludo. Oženili smo se, a najpametnije što sam u životu napravio bilo je kad sam joj rekao 'Ti upravljaj financijama. Ja ću zarađivati, a ti odlučuj što ćemo s lovom. Hvala Bogu, ni kad sam najviše pio nisam sve spiskao nego dosta davao ocu koji je taj novac čuvao i vratio mi kad sam se sredio. Zahvaljujući njemu i supruzi danas imam komotnu financijsku situaciju - rekao je Cicinho.

Komentara 1

Avatar Kentakičiken
Kentakičiken
18:34 30.10.2023.

Evo, pročitah sve. Ni slova o Isusu. Ma ni pomena! Ali u naslovu da, kako?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije