Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To bi bio tandem

Zamislite samo taj tandem! Sve su činili da Mandžu u napadu spoje s još jednom ikonom

Mario Mandžukić
Foto: Instagram/rayyaneare
1/6
05.03.2020.
u 13:00

Mandžukić je naposljetku izabrao katarski A-Duhail, a Ibrahimović AC Milan

Talijanski Benevento zasigurno će najesen ponovo zaigrati u elitnom razredu talijanskog nogometa. Klub redom gazi u Serie B, u nizu je od 18 utakmica bez poraza, te u ovom trenutku ima čak 19 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Frosinone.

U to je ime klub već u siječnju krenuo u lov na velika imena, ali se slatka želja predsjednika kluba Orestea Vigorita nije ispunila. Otkrio je to upravo sportski direktor kluba Pasquale Foggia, koji je kazao da je Vigorito činio sve što je bilo u njegovoj moći da u klub dovede Marija Mandžukića i Zlatana Ibrahimovića.

Na njegovu žalost, Mandžukić je naposljetku izabrao katarski A-Duhail, Ibrahimović AC Milan, pa je ideja o napadačkom tandemu ovih fenomenalnih igrača ostala samo fantazija.

Naravno, na veliku žalost Filippa Inzaghija, trenera Beneventa, kojemu će ambiciozni Vigorito tijekom ljeta zasigurno osigurati neka druga zvučna imena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije