Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVENSTVO HRVATSKE

Zadar svladao Šibeniku u susretu Lige za prvaka i privremeno izbio na drugo mjesto

HT Premijer liga za prvaka: KK Zadar - GKK Šibenka
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/5
26.03.2023.
u 21:49

Domaćine je s 22 poena predvodio Juan Davis Jr., dok je kod gostiju najraspoloženiji bio Jacob Kakar s 21.

Košarkaši Zadra su u nedjelju pred svojim navijačima svladali Šibenku sa 89-64 (27-16, 28-20, 16-16, 18-12) u utakmici 2. kola Lige za prvaka. Šibenčani nijednom nisu zaprijetili momčadi Danijela Jusupa, koja je već u prvoj četvrtini došla do dvoznamenkaste prednosti i postupno je povećavala. Od druge polovice druge četvrtine pa do kraja utakmice prednost Zadrana je rijetko bila ispod 20 koševa.

Strijelce domaće momčadi predvodio je Amerikanac Juan Davis Jr. sa 22 poena. Sani Čampara je ubacio 17 koševa, a Dario Drežnjak i Arijan Lakić su dodali po 12 svaki.

Kod Šibenke su se u strijelce upisala samo šestorica košarkaša, a najuspješniji su bili Jacob Kakar sa 21 košem te Patrik Jambrović sa 19.

Zadrani su privremeno došli na drugo mjesto s učinkom 19-5. Vodeći Split ima 20-4, a treća je Cibona sa 19-4 i utakmicom manje koju će odigrati od 20 sati, kada gostuje kod najvećeg gradskog suparnika, četvrtoplasirane Cedevite Junior (18-5).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije