Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar prestigao Zagreb

Zadar lako pobijedio Cedevitu

\'22.02.2011., Kosarkaski centar Drazen Petrovic, Savska 30, Zagreb - Eurokup, skupina I, 5. kolo 2. kruga, Cedevita - Hemofarm. Aleksandar Aco Petrovic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
10.05.2011.
u 22:02

- Zadar je jednostavno imao više energije. Sve su ničije lopte bile Zadrove, a tu je i 11 skokova više na strani Zadra - rekao je Aco Petrović.

Zadar je jednostavno imao više energije. Sve su ničije lopte bile Zadrove, a tu je i 11 skokova više na strani Zadra. Ovim riječima uz naglasak da nije imao u Zadru Wrighta i Edwardsa trener Cedevite Aco Petrović je obrazložio poraz svoje ekipe odnosno pobjedu Zadra rezultatom 88:80 u dvorani Krešimira Ćosića. Zadar je tako došao u priliku da pobjedom u posljednjem kolu protiv Splita osigura drugu poziciju i prednost domaćinstva pred Zagrebom u polufinalu, a evenutalni ulazak Zadra u finale, podsjetio je na konferenciji za novinare Aco Petrović, Cedeviti bi donio Euroligu. Od početka je utakmice Zadar držao konce u svojim rukama, a nako tijesne prve četvrtine Zadar se odvojio i pobjeda mu više nije dolazila u pitanje.

Već na poluvremenu Zadar je na krilima Marčinkovića, Browna i Cara je imao dobru prednost rezultatom 47:34, a gotovo do kraja treće četvrtine Zadar je uglavnom bio na plus 15. Tada je proradio jučer jedini raspoloženi igrač Cedevite Draper, no njegova 23 koša od čega sedam trica nije bilo dovoljno za preokrenuti rezultat budući da je s druge strane jednako odgovarao i Batur postigavši svih 14 koševa u zadnjoj četrvrtini. Kod Zadra su najviše postigli Marčinković s 24 i Brown s 22 koša.   

Komentara 2

Avatar mlijeko
mlijeko
22:46 10.05.2011.

Cedevita je pustila utakmicu Zadru kako bi pokušala eliminirati Zagreb. Isto tako su pustili i Splitu kako bi eliminirali Cibonu. Kada iduću izgube u polufinalu s Cibonom, eliminirace sami sebe. Sramotno.

JR
J-RASH
08:31 11.05.2011.

Ne razumijem, kako mogu eliminirati Zagreb? Šta nisu Cedvita i Zagreb sigurna jedinica i dvojka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije