Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje u Lausanni
Povratak na članak

Za Šimunića će svjedočiti i Kevin Prince Boateng

CAS je, pak, poručio da želi taj spor okončati što brže zbog SP-a u Brazilu, no kako ni jedan slučaj nije riješio za manje od tri mjeseca, teško će i ovaj

Komentari 35

SE
Sevilla
12:01 11.04.2014.

Svi za Joea, Joe za sve.

VL
ĆA
ćaćaća
12:10 11.04.2014.

joe je legenda a sve ovo je samo dokaz da hrvatskom vladaju udbaši koji i dalje hr narod žele držati na uzdi uvaljujući im nekakva kompleks ustaštva i povezivajući sve s tim(pa za vrijeme ndh se koristila i kuna i hr grb i masu toga pa to nije protuzakonito i ne vrijeđa nikoga)..cilj je kontrolirati narod kako su to radili i do 90..svima je jasno da je joe ljudina i da ne mrzi nikoga..to će potvrditi i svi njegovi suigrači različitih nacionalonosti i rasa a ovaj put neće svjedočiti udbaški svjedoci kao do 90 u namještenim procesima pa mu je to velika šansa da dokaže nedužnost...

VL
LC
luka_cro
10:50 11.04.2014.

dat ce Bog, u to vjerujem. Pravda uvijek pobijedjuje

VL
AN
Andacon
11:30 11.04.2014.

Joe uvijek pobjeđuje , pobjedit će i ovaj put.

VL
Avatar oracle5
oracle5
11:12 11.04.2014.

Nadam se da će ga osloboditi, ali o njegovoj spremnosti bi se dalo razgovarati. Nikako nebi volio sljedeće: Odgodi se suspenzija, on igra na svjetskom, nakon toga ga proglase krivim...e to bi bila prava šteta. Inače o njegovim dosadašnjim zaslugama u reprezentaciji ne treba puno govoriti, dao je maksimum

VL
Avatar tirolka
tirolka
14:02 11.04.2014.

..... Sreća naša pa sve , danas , ostaje zapisano. Lažnjaci anti neki fašisti a u stvari orginal fašisti iz komunističkog prostora i vremena. Ništa drugo nego nastavci zla , ubica i sluga im iz prethodnog režima , prosto rečenoo pravni sukob interesa. Sami sebe brane , sa onog mjesta sa kojeg nemaju prava , sa sudbenoga djela vlasti. Po njima je Joe trebao se derati umjesto " za dom " protiv svoga doma , .... Ili da bude " nespreman " u tom svetom zadatku. Paščad , koja će u sljedećem naletu biti napokon stavljena na ono mjesto koje u stvarnosti jedino i zaslužuje. Na margine , ž... ili ....i. .......

VL
OO
oooo
12:14 11.04.2014.

Ne samo KP Boateng, već i trener Borussie Moenchengladbach, Lucien Favre, bi isto tako trebao biti svjedok. KP Boateng, kao i njegov polubrat Jerome Boateng, obojica su potekli u Herthi i Šimunić je igrao sa obojicom, dok su još bilii mladi igrači u Berlinu. Favre je bio 3 godine bio trener Šimuniću u Herthi. Pa Enver Marić, legendarni vratar mostarskog Veleža i nekadašnje reprezentacije Jugoslavije, izjavio je prije nekoliko mjeseci u jednom bosanskom tjedniku sve najbolje o Šimuniću. Marić je dugo godina bio trener golmana u Herthi. Marić je o Joeu rekao sve najbolje, - Joe je, uvijek je bio uljudan, srdačan, kulturan i komunikativan prema svakomu.

VL
A4
alfa 4c
11:10 11.04.2014.

Svi za naseg Joea!!!

VL
PK
PKE
15:44 11.04.2014.

Zašto ste brisali moj komentar? Samo sam napisao da u časopisu Hrvatskog Olimpijskog Odbora "Olimp" na PDF formatu piše da je izbornik Hrvatske boksaške reprezentacije za vrijeme cijelog drugog svjetskog rata bio je američki crnac oženjen za Hrvaticom koji pobjegao u Trst, onda u Ameriku, čim su došli KPJ na vlast?!? Je li vi stvarno želite da idem po sudovima protiv vas gospodine moderatoru?! Pazite, ja sam bogati dijsporac koji će vas pobijediti u Strasbourgu ako hoćete parnice svakog puta ukidate moje pravo na slobodni govor. Ja ću dobiti odštetu od vaših šefova, a vi ćete jer ste samo moderator dobiti otkaz. Ja se ne bojim jer dobio sam više od 20 po Europi do sada. Ajde Izaberite vi ili pusti moje poruke ili vidimo se na sudu. Ajde Izaberite vi?! PS Sada ste drugi put izbrisali ovu informaciju, jer mislite da sam tehnički nepismen i nisam upotrebao freeze screen snap shot kako bih mogao pokaziti da sam uistini napisao što sam napisao. Možete zaustaviti vaše naivne poteze (što znači ne trebamo po sudovima) ako jednostavno vratite moj komentar na forum. Kako mi kažemo u Australiji "do that and we will call it quits" ako ne onda nemam druge opcije nego braniti svoja ljudska prava i tražiti zadovolstvo za uvrijede koji ste mi učinili po sudovima. Molim vas vratite orginalni komentar.

VL
LE
LeonardS
11:30 11.04.2014.

Nikad nisam vjerovao "odvjetnicima" pa neću ni sada, Šimuniću podrška ali isto tako nije mi drago da reprezentacija trpi i usmjerava misli na sporedne "igrice"

VL
BK
B Kosa
20:51 11.04.2014.

vi jugosloveni, udbasi i komunisticki ostatci mrzite taj hrvatski pozdrav. Hrvat kao ni jedan posten covjek nebi smio ovaj dobronamjerni pozdrav mrziti ako ima pamet Jugovici bavite se necim drugim ostavite simunica i i hrvatske pozdrave Simunic je nas

VL
BK
B Kosa
21:07 11.04.2014.

Simunic je hrabar kada je onko sulejmanija zaustavio to nekim smeta

VL
H2
hercegovac - 2
21:46 11.04.2014.

Za Dom i Joa, a tzv. Hrvatskog ministra neka je sram što blati iskrenog domoljuba koji je svojim potezom u Beogradu omogućio Hrvatskoj daljnju borbu za Brazil, dok je taj isti tzv. ministar uživao srcem i dušom u paljenju Hrvatsketske zastave, pa kako njegovi ljubimci nisu otišli na Svjetsko prvenstvo, osvećuje se velikom domoljubu Jou preko svog poltrona iz Rijeke na jedan udbaško-komunistički (oni to samo znaju) način, no doći će i njima kraj i za to će morati položiti račun za svoja nedjela prema istinskim domoljubima i Hrvatskom narodu.

VL
SO
Sokolić
12:14 12.04.2014.

Da je Šimunić takav šovinist kako su ga zlonamjernici prikazali međunarodnim tijelima, ne bi nikad sudjelovao na međunarodnim natjecanjima svih ovih godina. Ako Šimunić već mora odraditi kaznu, neka mu izvršenje kazne datiraju poslije svjetskog prvenstva. Ovako je kazna znatnotno veća. Nisu ga kaznili da kaznu odradi protiv kvalifikacijskih utakmica protiv Lihtenštajna i San Marina, nego na svjetskom prvenstvu protiv najjačih.

VL
BL
Blekpanther
12:26 12.04.2014.

Joe je ponos svakog iseljenog Hrvata a zrtva udbaskog i zlocinackog aparata koja se skriva iza Hrvatske vlade. Ali spremnost za dom i svoju domovinu unistiti nam ne mogu!!!

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
19:46 11.04.2014.

Sud ovog gospodina uopce nece priznati za svjedoka, i cisto sumnjam da ce i dva Ministra biti uvazeni kao svjedoci. Ovi ljudi uopce nemaju veze sa Simunicem i citavim slucajem. To na sta ce se Sud iskljucivo koncentrirati, to je sam gest ''potpaljivanja'' i ''huskanja'' publike, povijesni i politicki kontekst u kojem se fraza ''ZDS'' upotrebljavala, a posebno tko ju je ''skovao''. I to je sve, a to bi i sami odvjetnici trebali znati. U suprotnom bi milioni HR gradjana u zemlji i svijetu mogli svjedociti suprotno, svi oni sta ne opravdavaju taj sramotni gest. Smijesno.

VL
SV
sven222
21:56 11.04.2014.

jeli to nekakav sportski sud ??? zašto mislite da će se ministri pojaviti na nekakvom sportskom sudu...

VL
BA
bandido
17:09 11.04.2014.

svi ste vi legende recidiva fasizma na bespucima povjesne zbiljnosti... posjetite rusiju, prije nego vas posjeti...

VL
DU
Deleted user
22:46 11.04.2014.

Hrvatski nogometni savez mora da se odrekne usluga nogometasa koji travnjake koriste za svoje politicke aktinosti. To Hrvatskoj ne treba. Nikakav Joe ne treba uzvikaivati "za dom" na nogometnom stadionu,bez obira da li je to stari hrvatski poklic ili ustaskii pozdrav. Ako se Njmacka ogla odreci svastika i kukastog kriza mo´ze i HNS uzklika "za dom". Ukoliko zeli da bude clanica FIFa

VL
Avatar CHOW
CHOW
14:54 11.04.2014.

koje sad veze ima Boateng, sto on zna od ustaškog pozdrava

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.