Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ LIJEPE RIJEČI

Za Bayern tragedija, za niželigaše komedija! Njemački mediji žestoko udarili po prvacima

DFB Cup - Second Round - 1. FC Saarbrucken v Bayern Munich
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/12
01.11.2023.
u 23:46

Kolateralna žrtva bitke Saarbruckenove jedanaestorice protiv Münchena bio je ključni obrambeni igrač Matthijs de Ligt. Nakon jednog duela srušio se na travnjak i morao je biti iznesen s terena, a njemački ARD piše kako bi mogla biti riječ o ozljedi medijalnih ligamenata

Njemački trećeligaš Saarbrücken napravio je senzaciju u drugome kolu njemačkog Kupa i s 2:1 izbacio aktualne prvake Bayern. Momčad iz Münchena povela je u 16. minuti golom Thomasa Mullera, no nikako nisu mogli do drugog pogotka. Potom je Patrick Sondheimer zabio za izjednačenje na kraju prvog poluvremena, a pobjeda zasluga je Marcela Gausa koji je zabio u 96. minuti.

Cijela njemačka nogometna javnost ostala je u potpunosti šokirana ovakvim ishodom, a jedva su mogli vjerovati i igrači pobjedničke momčadi. "Ne mogu vjerovati. Ludilo! Da nam je to netko rekao na dan izvlačenja, pomislili bismo da su ludi. Jednostavno fenomenalno", rekao je vratar  Tim Schreiber na ARD-u.

GALERIJA Potpuni debakl Bayerna! Prvake iz Kupa izbacio trećeligaš (2-1)

DFB Cup - Second Round - 1. FC Saarbrucken v Bayern Munich
1/7

Dakako na udaru kritika našao se trener Thomas Tuchel. Naslovi tamošnjih medija uz Bayern večeras stavljaju isključivo izraze poput "očaja", "blamaže" i "sramote". Nije ovo doduše prvi put da se ovako nešto dogodilo, tek prvi u jako dugo vremena. Sada već davne 2000. godine, upravo 1. studenog, ispali su u Kupu od Magdeburga koji je igrao u četvrtoj ligi. 

VEZANI ČLANCI:

Povrh cijele tragedije čiji bi pravi rasplet u "grčkome stilu" mogao tek uslijediti, kolateralna žrtva bitke Saarbruckenove jedanaestorice protiv Münchena bio je ključni obrambeni igrač Matthijs de Ligt. Nakon jednog duela srušio se na travnjak i morao je biti iznesen s terena, a njemački ARD piše kako bi mogla biti riječ o ozljedi medijalnih ligamenata i višemjesečnom izbivanju.

VIDEO Trener Real Madrida  nahvalio Modrića: 'Sve je kontrolirao. Njegov ulazak promijenio je utakmicu'

Komentara 1

DU
Deleted user
11:08 02.11.2023.

Nema tu ničeg šokantnog , to je nogomet ! SAMO NAŠI KLUBOVI MISLE DA JE UTAKMICA GOTOVA DESET MINUTA PRIJE SUČEVOG ZVIŽDUKA !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije