Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregovori na mrtvoj točki

West Ham se predomislio? 'Vlašić je mlad, jak i talentiran. To su igrači kakve želimo!'

Premier League - Watford v West Ham United
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
1/4
25.07.2023.
u 13:10

West Ham ne odustaje od 14 milijuna eura, a Torino je spreman ponuditi tek malo preko osam milijuna. Vlašić je za engleski klub ugovorom vezan još dvije godine, no pošto je pokazao koliko može učiniti za momčad, moguće je da će ga pokušati zadržati

Transfer Nikole Vlašića i dalje je predmet pregovora West Hama i Torina. Nakon uspješne sezone na posudbi u Torinu tijekom koje je zabio pet golova i upisao šest asistencija, talijanski klub želi ga otkupiti, ali cijena od 14 milijuna eura koliko traži West Ham im je previsoka.

Dapače, portal Green Street Hammers, usredotočen na vijesti iz istočnolondonskog kluba, piše kako je transfer gotovo bio dogovoreno, no Talijani su odlučili pokušati spuštati cijenu. "Možda je to neka grižnja savjesti. Vidjeli smo igrača koji je bio talentiran, ali nekonzistentan pa smo ga poslali na posudbu kako bi dobio minutažu i pokazao što zna. Nažalost, Torino je vidio isto što i mi", citiraju neimenovani izvor.

GALERIJA Modrić i sestra Jasmina na teniskom spektaklu u Zadru 

Premier League - Watford v West Ham United
1/6

Navode i da West Ham ne odustaje od navedene cijene, a Torino je spreman ponuditi tek malo preko osam milijuna. Vlašić je za engleski klub ugovorom vezan još dvije godine. Izrazio je želju da karijeru nastavi u Italiji.

VEZANI ČLANCI:

"I dalje mislimo da je talentiran. Mlad je, jak, gladan i igrao je odlično u velikim utakmicama. To su igrači kakve želimo. Mogao bi ostati ovdje, ali mora doći ovdje i boriti se za minutažu kao i ostatak ekipe. Ono što se promijenilo od prošlog puta kada je bio ovdje je da sada igramo puno više utakmica", prenose Englezi.

VIDEO Trening Dinama uoči utakmice 2. pretkola Lige prvaka protiv Astane

Komentara 1

DE
Dex
15:31 25.07.2023.

Taj je idealan za Uljanik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije