Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CARLING CUP

Wenger najavio Dudua protiv Liverpoola

Eduardo da Silva
Reuters
27.10.2009.
u 20:38

Arsenalov menadžer Arsene Wenger najavljuje da će hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva zaigrati u početnom sastavu ''topnika'' u susretu protiv Liverpoola u srijedu u osmini finala Carling Cupa.

Eduardo da Silva zbog ozljede bedrenog mišića propustio je posljednje dvije utakmice hrvatske reprezentacije, protiv Katara i Kazahstana, kao i nekoliko utakmica u Arsenalu. Dudu je ušao u igru u 88. minuti nedjeljne prvenstvene utamice u kojoj je Arsenal na gostovanju kod West Hama odigrao 2-2, iako je vodio s 2-0. Isti je slučaj bio i s danskim reprezentativnim napadačem Nicklasom Bendtnerom, i on je s klupe ušao protiv West Hama nakon pauze zbog ozljede prepona.

- Eduardo i Bendtner se vraćaju u sastav. No, Rosicky, Denilson i Walcott su i dalje izvan konkurencije – izjavio je Wenger, sugerirajući da će Eduardo i Bendtner biti partneri u napadu protiv Liverpoola od prve minute.

U toj utakmici bi prve nastupe ove sezone trebali upisati francuski veznjak Samir Nasri, koji je pauzirao zbog loma noge, kao i poljski vratar Lukasz Fabinaski, koji se oporavio od ozljede koljena. Obojica su prošlog tjedna igrali za rezervnu momčad Arsenala.

Izostat će 17-godišnji Jack Wilshere (gležanj), koji je odigrao nekoliko odličnih utakmica za Arsenal u ovome natjecanju. U konkurenciji za sastav neće biti niti Armand Traore (prepone).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije