Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBRZO Hrvatski reprezentativac sve bliže povratku na premijerligaške terene

Wenger: Eduardo je spreman za igru, ali...

09.01.2009.
u 15:06

Iako je prije desetak dana izjavio kako Eduardo da Silva još nije potpuno spreman za fizičke napore kakve iziskuju utakmice Premier lige, menadžer Arsenala Arsene Wenger, očito nakon izvješća liječničkog tima, promijenio je mišljenje i poručuje - Eduardo je savršeno spreman za igru, ali...

Dudu je odigrao 45 minuta u susretu rezerva Arsenala i Nottingham Forresta gdje je ozlijedio mišić, ništa čudno s obzirom na to da ga nije bilo gotovo devet mjeseci. Međutim, veliki, onaj pravi povratak, slijedi ubrzo.

- Eduardo je fizički spreman i na raspolaganju za igru. Nedostaje mu natjecanja i ne mogu ga još staviti u igru u premijerligaškim utakmicama, ali ovoga tjedna me je zaista impresionirao na treninzima - kazao je Wenger za službenu stranicu kluba.

Ipak, nije želio reći kada planira pružiti Duduu priliku u Premier ligi.

- Još ćemo malo pričekati i promatrati svaki njegov korak. Svi su jako oprezni s njim jer svi znaju kako je najteži posao za svakog igrača povratak nakon što dugo nije igrao. Nije lako biti strpljiv i čekati svoju priliku za povratak u natjecateljske utakmice. Oni uvijek misle kako su spremni, ali vi znate da to nije uvijek istina. Nećemo žuriti. Igrao je tek 45 minuta nakon duge stanke, a to nije dovoljno za utakmice Premier lige - kazao je Francuz.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije