Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smiješna strana F1
Povratak na članak

Webber Vettelu pokazao srednji prst, Hamilton ušao u krivi boks

- Toliko sam puta bio u boksu McLarena da mi je to već urođeno... Ne shvaćam kako se to dogodilo

Komentari 3

FC
fcod
18:24 25.03.2013.

Nisu problem ni Vettel ni Hamilton. Problem su momčadske naredbe koje treba pod hitno iskorjeniti, ali... to je na žalost nemoguće.

VL
Č7
čvor2.76
07:20 26.03.2013.

Konačno malo uzbuđenja na stazi. Weber je trebao Sebastiana izgurati sa staze po cijenu ispadanja oboice. Tada bi trka bila još zanimljivija. Potez šefa o zabrani preticanja za Rozberga je za disciplinsku kaznu i kažnjavanje cijelog tima sa barem dvije trke. Gdje su one zlatne godine formule kada se vozilo na rubu, a na svakoj utrci je bilo barem jedan hebeni udes.

VL
DU
Deleted user
18:57 24.03.2013.

dali se kod vozaca F1 vrsi doping-test,jer oni nisu normalni,oni su sigurno pod nekim opojnim srestvima tjekom voznje,jer takve se greske i razno-razni gafovi ne smiju desavati,ljudima koji voze s tolikim brzinama na pisti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.