Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smiješna strana F1

Webber Vettelu pokazao srednji prst, Hamilton ušao u krivi boks

Mark Webber (1)
Screenshot youtube
24.03.2013.
u 15:33

- Toliko sam puta bio u boksu McLarena da mi je to već urođeno... Ne shvaćam kako se to dogodilo

Mark Webber bio je vodeći u utrci, šefovi momčadi javili su mu da štedi bolid i gorivo te da će sigurno biti pobjednik jer mu je mjesto iza leđa čuva momčadski kolega Sebastian Vettel. No aktualni svjetski prvak na to se oglušio i u 46. krugu prestigao je Webbera. Na to mu je ovaj odgovorio pokazivanjem srednjeg prsta.

No ni tu nije bio kraj komičnim situacijama iz današnje utrke. Naime, Hamilton je ušao u pogrešni boks. Umjesto u Mercedesov, ušao je u McLarenom. Nije čudo, navikao se na njih, vozio je 110 utrka za srebrne strijele.

- Toliko sam puta bio u boksu McLarena da mi je to već urođeno... Ne shvaćam kako se to dogodilo, ispričavam se društvu iz Merecedesa - rekao je Hamilton nakon utrke.

Na kraju članka možete ispuniti anketu i pokazati što mislite o Vettelovom potezu!

>>>Vettel: Ispričavam se, Mark je trebao pobijediti, pogriješio sam

Komentara 3

FC
fcod
18:24 25.03.2013.

Nisu problem ni Vettel ni Hamilton. Problem su momčadske naredbe koje treba pod hitno iskorjeniti, ali... to je na žalost nemoguće.

Č7
čvor2.76
07:20 26.03.2013.

Konačno malo uzbuđenja na stazi. Weber je trebao Sebastiana izgurati sa staze po cijenu ispadanja oboice. Tada bi trka bila još zanimljivija. Potez šefa o zabrani preticanja za Rozberga je za disciplinsku kaznu i kažnjavanje cijelog tima sa barem dvije trke. Gdje su one zlatne godine formule kada se vozilo na rubu, a na svakoj utrci je bilo barem jedan hebeni udes.

DU
Deleted user
18:57 24.03.2013.

dali se kod vozaca F1 vrsi doping-test,jer oni nisu normalni,oni su sigurno pod nekim opojnim srestvima tjekom voznje,jer takve se greske i razno-razni gafovi ne smiju desavati,ljudima koji voze s tolikim brzinama na pisti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije